Thursday, February 12, 2009

♥ penyebok ♥

Posted by annapeje at Thursday, February 12, 2009
kasut ku yg comel
tatau apa motif aku letak

:cinonet_09:
aku baru jew kol adik aku
yg sedang sarat mengandung n
menghitung hari utk bertemu babynyer
dan seperti biasa aku akan bertanya khabar
"kamu ok ker?? "
" kamu biler bersalin "
ahaks da bitau pon still nak tanya2 agik
dan biler sembang2
tros dia ckp sedara mara sblh suami dia
suh dia stay kat rawang at least seminggu
sbb senang dorang nk melawat
eeiiii nyampah nyer
korang yg nk sebok2 knaper????
sker ati adik aku la nk tros balik ipoh
dia yg bersalin
dia yg tanggung sakit
korang aper tau !!!
korang jaga jerk anak2 korang laki korang
menyirap jerk aku dengar pepagi neh

:cinonet_45:
dr dulu sampai skrg asik nk sebok2 umh tangga
adik aku
dah la laki dia pon sama ikot jerk
kata2 mak sedara mara dia yg suker menyibok
aku nk tgk ko mandiakan baby ko esok
ko berani ker !!!
geram sangat....rasa cam aku laks kang kene darah tinggi
korang nampak x kasut aku tue
kang aku pijak2 paler korang pakai kasut aku tue
:cinonet_48:
baru padan muker korang

:cinonet_09:


p/s :aqil sowei mummy teremo sket

5 love aqil&arfa:

MeL said...

eii i pn geram bl org ske menyibok cmni! actually i pn kena cmni dl, sibok je nk aturkan hidup i. tp i jenis yg straight 2 the point.i tanak jgn nk paksa2, i xsuka n jgn pandai2 nk aturkan hidup org! since that da xde lalat2 tu nk sibok2 but of course drg mengata i kt blkg which i dont give a shit hehe ;)

chik Star said...

erk !
marahnye.

sabar..
:)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mel : anna da suh adik wat cam mel tue but dia plak ckp yg susah sgt maybe sbb dia hadapi lalat2 plus langau yg kuat sebok ...annoying la dorang tue

as: as tolon sabarkan ekekeke
as biler maw tawen :D

miDguRL said...

uits geng ko pn meroyan erk pg nie
wakakaka igt aku sorg yg meroyan
xper2 mlm kang kite gelak2 k hahaha

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

mid : aku x leh sebut perkataan mero#$& sb aku da kawen ekekeke aku jiwa kaco jerk ngan penyebok tue

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review