Monday, November 16, 2009

cutest baby in Blue CONTEST

Posted by annapeje at Monday, November 16, 2009


Sempena meraikan our 5th Anniversary on 17th November 2009, saya dengan kecik besar hati ingin organized :


CUTEST BABY IN BLUE CONTEST


secara rasminya contest ini dilancarkan dari:


24 October 2009 hingga 17 November 2009


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung


2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..


3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda


4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini


5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru


6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.


7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu.........


p/s: Jangan lupa tulis nama dan umur baby uols ye!


**updatedi've decided to join venture ngan my fren nya boutique online..hadiah utk pemenang dari cik.ixora.boutique ..utk pemenang utama, special sikit la..yg tu belum decide lg k



nama: Muhammad aQiL haiL mUhd FaizaL

umUR: 1TahuN 2 buLaN

masa nie aqil sedang bermain2 slide kat playground

setiap petang kalau free n hari x hujan

akan bawak aqil main2 kat sini

aqil suker sangat lepak sini

sbb dia happy bila tgk kanak2 lain bermain

walaupon aqil x der kawan nk bermain

ehehehe so kesian

hurm aqil memakai suar biru dan kasut biru

sempena tema contest neh :D

hope aqil bole menang

sbb sblm neh x penah menang lagik

ahahahha

5 love aqil&arfa:

E.L.I.Z.A said...

Salam anna,
comei budak aQil ni..

overall, lulus >_<

p/s: kem salam kt mak ye..wish happy beday to her..live life to the fullest

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

eliza: thanks ehehhe lulus yew :D

ehehe orite insyaAllah

Nurhayati said...

auntyyyyyy!!
zara nak gak kasut cam aqil..
tak kira belikannnnn

cik selamah kundang said...

camner mau vote?

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

cik selamah x yah vote la darling :D

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review