Tuesday, November 10, 2009

♥ menggila ♥

Posted by annapeje at Tuesday, November 10, 2009
my big b'fast
bkn mcd jerk ader taw
tukang rasa
percutian 2 hari satu mlm tdo kat umh
sambil dpt free b'fast
ahahahha
aku sekarang sedang gila berb'fast
ala2 org puteh konon
x mo mkn nasi lemak
ehehehe
tp paling sker kalo bli
sosej black pepper
dan mkn bersama black pepper sos
wallaaaaaa
senang jerk
grg 2 ketul sosej
2 biji telur di goreng dan di hancurkan (Scrambled)
2 keping roti yg d bakar

6 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

order satu set hantar kat umah ek.. macehhh

whizatie said...

wah anna, samerlah breakfast kita di kala kw xder idea nak masak aper utk cik wiz awak sarapan....adam paling suker scrambled egg..sekali buat utk dia 2 biji..... sosej kat bangkok nih ader mcm2 jenis tau..ader yg ader nasi kat dlm dia & mayonis...:)

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

yati...siapppppp :D

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

k.watie ..la yer ker ehehe ana mmg sker mkn sedappp
owh best nyer ada mcm2 sini ader cheese , garlic n b/pepper jerk ;a rasanya

♥«mrs.M!ê.Sh!ñ0da»♥ said...

huhu....mcm same jek aku mkn td..hehe..tp aku sausage tu xgoreng....steam kat mcrwave je nk cpt..haha..;p

@nnap3jelov3b@by@qiL said...

sk8..tersama ek ehehhe ala aku sker yg goreng2 n garing ehehehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review