Tuesday, June 5, 2012

soping baju raya

Posted by annapeje at Tuesday, June 05, 2012
ini baju raya abg aqil

korang dah soping raya ???
hehehe puasa pon blom ..sebok nak raya :P
tp i sebok dengan baju boipren2 i la
sbb nanti bulan puasa takot x larat nk shopping
sambil bawak 2 super hero 
takot nanti bapak super hero pengsan atau betukar jd super tarzan
ahahahahha
kebetulan plak adik kepada member i dia study kat uk
so bole la kirim2 hehehe
baju diatas adalah dipilih sendiri oleh abg aqil
jangan pandai2 nak pilih :P
harga yes murah compare kat malaysia
n mmg design x sama kat malaysia hehe
sukaaaaa2 bulan depan bole kita pegi carik baju melayu plak
x der la terasa sangat duit habis beli baju 
neh pon tgk tgk website lagi
member cakap adik dia ada exam kat london
so bole la tgk kat butik guess or gap
sbb skrg dia duk kat  town kecil
mak dia pon tgh pk2 nk beli baju dah siap kat mana
hehehe 
puasa ganti pon x sebok ko nak raya yew
ahahahahaa

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

wah wah wah... sudah soping raya.. aku blom lagi weh.. itu la nak kena beli ni sblom beranak. nak harapkan bapak dorang cam tak leh caya hahahahha

Has said...

ok gak shopping awal2. x de la kn bersesak kat mall bln pose ni

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review