Tuesday, July 10, 2012

Arfa hail

Posted by annapeje at Tuesday, July 10, 2012
Nak citer pasal baby yg x braper baby neh ahaha...gigi atas ada 4 batang beso2 ahahaha mcm gigi mummy ...tue jerk la yang sama :P gigi bawah ada 2...lagi 2 nak kuo...berat owh yes 9.45kg huhu fatut ler lenguhhhh.....arfa dah 11 bulan 2 hari wehuuu bulan depan setahun hehe adik plz cepat jalan ahahaha.....owh mggu lepas pertama kali nyer dia kene gatal2 dah macam abG aqil plak huhu tepaksa pg emergency pkul 1.30 pagi 2.30 pg baru sampai umh huhu dgn esok nyer nk pg keje oke....nak cuti mmg x ler spt yg di n3 sblm neh....bole plak gatal2 hilang smentara tggu doc ahahaha x per la alang2 dah sampai kita jumpa la doc juga....and ambil ubat juga....itu hari rabu hari jumaat plak tetiber nafas berbunyi kuat cuka giler otw nak pg hosp pon airmata mcm nak melimpah2 tapi kutahan jebattt :p ah sudah budak kecik neh kene asma ker ...dah ler abg pon ada ...tapi td doc ckp kene jumpa pakar lg plak 24hb..... Doc kata bukan asma plak...lagi cuak....harap2 x der apa2 la...bebalik citer arfa...peje ajk pg KPJ damansara sebab dia kata cpt sikit sbb risaukan n ada duit lebih why not pg private bkn nak menunjuk tp demi anak kusanggup ...selalu mmg pg ppum jew yg sentiasa dihati ...n yes byr duit sendiri bkn free ....if free lagi bagus ahahaha .... Syukur sgt2 bkn asma cuma tonsil dia bengkak patutla x der sore tp dia punya napas mak aii kuat len macam....dah bagi sedut gas nebulizer mcm asma tue ...barulah dia ok sikit .....punya besilat nak bagi dia sedut gas tue...memula ok steady jew siapnk jilat2 lagik ahahaha pastu meraung ngamuk2 ahahahha mmg besilat oke... Siap dia sentap wayat abes tercabut2 abes tumpah2 ubat adoila kuat sangat dah macam badang arfa neh ahahaha ...amik ko arineh aku plak demam selsema sakit tekak huhu....harap2 semua cpt2 sembuh spt sediakala .... Lapo lak ok la mau makan biskut sat lagi sahur kita makan tomyam dgn telur dadar :p

1 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

alahai cian.. mummy plak demam ehh
amboi arfa dh 9kg lebih.. semangat montel abih.. zidane gak kecik.. dh nk 2 taon br nk masuk 10kg.. kih kih kih..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review