Tuesday, July 17, 2012

♥MCD ♥

Posted by annapeje at Tuesday, July 17, 2012
amboi posing2 bagai
abang pon nk buat
tue dia dah habis makan ...tetiber dia nampak meja sblh tros can i eat muffin plzz :P
santai nampak...i juat wanna rest mummy ..yer la bang oii
gambar tunggang tebalik ahahha neh patut memula sampai sbb dia tido
x habis2 aksi otomen dia tue

sabtu  punya cerita hehe
 dah decide malas nk masak ahahaha malas masak bubur jew 
heheehe
sbb bubur mcd lagi sdp dari bubur mummy masakkan 
plus mr peje x beli bahan2 tuk memasak
n aku semulajadinya pemalas
ahahahaha
so kita makan kat mcd jerk la senang
start enjin carik parking order n makan !!!
senangkan 
tp masa memula sampai mcd fuyooo
kereta adalah bersusun ahahah cuak dah neh
aqil plak dok pokpekpokpek
mana paking mana paking !
tp nasib adalah sangat baik hoyehhh
dapat paking betul2 dpn mcd hehe dkt pintu masuk 
legaaaaaa
masok dalam cuak balik sebab meja adalah penuh
ok kita berbaris order dlu
dah siap order sementara tunggu dorang prepare 
troskan usaha mencari meja...tp gagal
tros pujuk aqil makan dekat rumah
tp aqil mcm biasa ler ....i wanna eat here mummy !
owh lupa masa tgh Q bole plak arfa tido ahahaha 
mmg masakla aku nk dukung lagik
nak bwk try lagik 
then nampak meja tggi kat coffee bar ada kosong
bole plak ada budak remaja slamber duduk situ 
tros i kene berdiri u grrrr
sambil tue mata melilau neh kot2 ada yg nak blah
fuh nasib ada apa lagi cepat2 letak beg susu
ahahahha
siap ada yg nk duduk situ
ahahaha bole blah aku dah cop siap2 oke ahahahaha
bawak lagik tray sambail dukung arfa...n aqil pg pindah meje huhuhu
owh yes kat tempat korang amcd ada x coffee bar ???
kalau x silap aku fisrt kat KD mcd neh jerk
n yg baru bukak kat CENTREPOINT
tue pon sbb follow mcd nyer FB 
lps neh kalo pg mcd mmg bangkorup la
muffin tue 6.20
ada black forrest , cheese cake n apa tah lagik
aqil neh pantang nampak makanan2 mcm neh
huhuhu 

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

besau sudah anak2 bujang ko ni..
len kali kalau gi mcD ajak aku skali weh.. :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review