Monday, July 9, 2012

Rezeki anak2

Posted by annapeje at Monday, July 09, 2012
Alhamdulillah ... Ok sebenarnye nak ceriter yang I dah dapat kerjakan tetap syukur sangat2 setelah penantian Selma 9 tabun 6 bulan..... Ahahaha lama x kihkih....macam2 orang cakap knaper tak diserap2 Lagik knaper tak cari kerja lain .... Tenkiu juga yang siap offer nak carikan kerja tuk I....tapi tq bebanyak sebab kerja kat tourism malaysia neh best ahahaha so Mmg sanggup tunggu...walaupon melalui saat2 yang getir bila tetiba bos bagitau kontrak tak Akan disambung ahahaha gelap gulita kurasakan .... Sudah la masa tue tgh mengandung anak no 2 ahahahaha .....stress jgn cakap la siang malam pk... Kalau x kerja mcm mana ....kalau x der duit poket sendiri macam mana ...kalau x kerja macam mana nk tolong suami tercinta....walaupon bukan kerja beso pon ahahahaa n gaji x seberapa :p ...kemudian redho jerk la mungkin ada hikmah nyer ....mungkinlepas neh boleh jaga anak ...x payah pikir if mil pg hosp or ada apa2hal x ler menyusahkan dia....x perlu nk hantar anak outstation blk ipoh ahahahah...bila redho baru la ilang stress2tue....n pk neh semua Allah dah tetapkan ... X kan nak menangis....menangis airmata darah pon bukan dpt balik kerja tue.....dalam surat pon dah tulis kontrak yang terakhir ahahahahaha so Pasrah jerk la .....takan nk salahkan tourism or salahkan bos ...neh ayat aku sblm dapat tetap bukan sebelum dpt tetap ahahahaha kang ada plak cakap dah dapat mmg la ckp camtue ahahahaha... Tapi mulut orang biarkanlah bukan kita bole buat apa.....tp mmg dah tertulis rezeki dan jodoh dengan TM memang kuat so alhamdulillah lepas interview aritue aku dapat tetap yabedabeduuuu hehehe...x sesia penantian 9 tahun tue ....sebab dah nekad x sambung mmg x mau kerja dah haha......tapiiii yang buat aku bercinta tue sebab penempatan adalah di Pejabat Ketua Pengarah ahahaha mmg naya..sebab susah nak cuti :( nak cuti kene ada orang ganti..jenuhla dah ler ada anak kecik ...arineh x sehat pon gagahkan diri pg opis...sbb nk cuti kene email dkt bos ok...keje plak melambak-lambak wohooo lagi buat kerja lagi banyak ahahaha redo2 sampai ada yg cakap barilah gaji berkat ....whutttt!!!!! Selama neh nak ckp gaji x berkat ekk jahat betoi ahahaha moga2 dapat melakukan kerja hari2 dgn lebih baik n bagus :P

2 love aqil&arfa:

Nanee Yahya said...

Tahniah Ana!! :)

Nanee Yahya said...

tahniah ANA!! :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review