Tuesday, July 3, 2012

Soping rayaaaa!!!!

Posted by annapeje at Tuesday, July 03, 2012
Arineh cuti yehuuu sebab Pegi buat medical check up hehe later I story mory kehkeh so settle segala plan until menyopping raya hehe bukan per sok senang bulan poser kita duk rumah jew....dah 2 hero neh ahaha jadi keen buat persiapan awal2 ... Nak2 plak sok time nak raya berpusu-pusu orang nak menyopping so better kite duk umah goyang kaki hahaha...beli awal x rugi size pon senang nk dpt ...x der la macam tahun lepas sorang hijau sorang biru... Haaa amik satu ou & curve dok tawaf hehehe sebelom tue Pegi Omar Ali Taman tun beli baju melayu huhu sampai ou makan Kat chillis sblm Balik singgah makan ayam penyet huhu
setel dah beli baju jalan2 n jeans ..kasut pon beli sandal jer la nanti
budak kecik yg dah mengamuk ahahaha sian daddy bwk hanbeg susu :))
test gambar pakai ipad so bole tangkap sendiri :P
eeeiii budak kuat ngamuk kasik la apa dia nk :P
adik n abg...gambar tunggang tebalik pakai ipad neh grrrr !!
hensem x saya dengan baju melayu :D
kita fitting2 dlu n oter yg mana perlu...x jadi kaler kuning
comel x baju poplook kita ahahaha .again budak ngamuk :P
order hotdog ...nk donut lagi :P
kesian nachos x habis makan sbb perut dah penuh angin :P

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

arghh jelesnya udah soping raya..
aku cam biasa la shopping bile lagi 2-3 hari nak raya hehehe

miSsMawar... said...

alaaa... kita xshopping lagiiii... huhu.. anyway cantik baju pooplook tu!!

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review