Wednesday, August 8, 2012

♥ Berbuka 18 ♥

Posted by annapeje at Wednesday, August 08, 2012
besday boy excited nk terkam cupcake ahahaha
tengok tue garang nyer hehe
i wanna eat now now now !!! cute maktok tgh nyanyi lagu happy besday :D

comel x hehe & sedapppp :D
juadah berbuka puasa yang marvellous
cucur roti daddy fav
memandakang kita belum berbuka bersama maktok & babah so we all decide berbuka & small celebration la sangat kahkah sempena ulangtahun kelahiran putera arfa hail :P semalam iaitu 7/8/2012 kira sambutan kali ke-2 kihkih...tapiii semalam adalah jem tiba2 sebab ada kemalangan dekat bukit Lanjan....so 2 jam baru sampai umah oke !!! kematu bontot kaki tgn smer krem....siksa betul...rosak program tau huhuhu sampai rumah dah pukul 7.05 menet ok la dr sampai rumah dah azan kan...so tros pg OU beli cupcake sesiap kat BISOU....masa otw tue dah azan huhu nasibla rumah maktok belakang OU jew so berbuka telan air liur dulu :P ...da cupcake sangat2 ohsem sedap n cute...hehehe compare tue chic cupcake....chic cup cake terlalu manis ...kencing manis nanti :P ....mr peje suruh maktok masak nasi ayam + cucur roti.....wah ini lagi ohsem sebab sangat2 sedapppppppp....ayam goreng madu kot + sambal tumis udang sedap hehehe ....nasib bulan puasa mmg x larat nk makan banyak2 lain la mr peje 2 kali ke 3 kali tambah ahahahaha...bulan puasa neh jgn la gedik2 nk beli kek alamatnyer ke tong sampah la ..neh beli 5 percuma satu...ngam2 jew 1 untuk babah 1 untuk maktok , 1 tuk aqil 1 tuk daddy 1 tuk rfa + mummy & 1 tuk pak ki :D ...x membazir pon :D

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

happy belated Arfa!!!
moga jadi anak yg soleh dunia akhirat.
cepat betul besar dah,
leh menambah ni hihihi
gegirl weh...

Pink Lavender said...

alhamdulillahh..
dapat beri kemeriahan berbuka kepada anak yatim...

makneng follow sini
jemputla follow makneng

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review