Friday, August 10, 2012

♥ selamat hari jadi tuan blog ♥

Posted by annapeje at Friday, August 10, 2012
cincin melamar yg dah hilang satu batu ahaha ganaz :P
jengjeng
olololo
Alhamdulillah masih dipanjangkan umur , masih diberikan kesihatan yang baik dan dikelilingi insan2 tersayang suami anak2 dan juga keluarga tercinta ...sila wish banyak2 ahahaha arineh besday i la hehe...yang ke 31 dah !!! semoga i menjadi isteri dan ank yang solehah ..ibu yang penyayang dan penyabar dalam mendidik anak2 ....n kene bertambah rajin lagik ( ini ayat mr peje pg tadi ahahaha adoila baiklah en husben hehe) dengan bertambah umur ini harap2 dapat memperbaiki diri lebih baik dari sebelum nyer ...moga aku selalu mendapat rahmat darimu Ya Allah...amin owh yes buat suami tercinta terima kasih bebanyak diatas hadiah yang diberikan huhu terharu u...tengah2 tertido kat sofa...tetibera rasa ada orang sarungkan sesuatu kat jari ...eh mcm kenal...rupanya pelanduk 2 serupa ahahaha mr peje neh klaka la dia beli cincin design yang lebih kurang sama dengan cincin bertunang lagi membuatkan rasa mcm muda remaja sebab patern dia bentuk love kihkih bila tanya dia jawap...yer la love tue becoz i love u :D tapi sedih sbb x bole nk pakai lagi ...nk kene resize dulu ahahaha jari kecik sangat so ahad neh baru ada masa nk pg resize ....x per2 nanti2 pon bole pakai kan kan hehe dia belikan cincin neh sbb dia gantikan cincin melamar antara kitaorang dlu ahahaha cincin tue batu tercabut ...lepas tue resit dia mr peje dah tertinggalkan dekat rumah sewa yang lama so x bole la nak baiki or cuci cincin tue actually mr peje belikan adiah ari jadi neh awal jumaat mggu lepas 3/8/2012 dia dah bagi hehe mr peje if u read my blog saya sukaaaaaa sangat hadiah tahun ini sbb mmg ada dalam list pujaan hati ini wpon bentuk nyer lain kahkah n maapla sbb awk dah explain td ckp size x der kene tunggu sebulan muahahaha oke saya cinta awak sangat2 sebab awak bg saya cincin Habib ahahaha

3 love aqil&arfa:

miSsMawar... said...

happy birthday tuan blog.. udah tue ye kite? huhu

Nurhayati said...

dah bg cincin tu harusla kena rajinkan hihi

happy belated beb!!
moga segala impian dan doamu dimakbulkan :-)

Has said...

wahh..cincin lurve gitu. happy belated birthday anna. x igt dah wish lom :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review