Monday, September 10, 2012

♥ serai @empire subang & ♥

Posted by annapeje at Monday, September 10, 2012
Semalam tghari baru wak tukang kebun tue datang tuk baiki sinki rumah yang dah sebulan tersumbat....aritue mr peje dah panggil tapi dia bz kot.... Rimas siot bila sinki neh tersumbat nak membasuh botol susu dengan selesa pon x dapat...bukan memasak ahahaaha tapi memang stress la sebab tersumbat sampai bila kita basuh then air bertakung penuh sinki dalam sejam baru surut :p wak tue buat kerja 4 jam okey nak setelkan ....siap guna mesin pancut air ....pastu turn aku la plak nak membasuh dapur yang masyaAllah bau punya la busuk n kotor... 2 jam plaknk membasuh n mengemop dapor...dah ler dengan x makan tghari T_____T ... Mr peje tros ajk pegi makan kat serai.... Dia kata reward lepas bekerja trok n belapar perut ahahaha...lawak betul...plan nak pg giant ditangguhkan ke isnin malam kot....my milo dah habis campur dengan berjanji nak bwak aqil makan donut :p
Arfa comel yang suka makan nasi :D ...semalam beli macaron 2 biji sebab aqil nak ... Tapi memang best la sedap dari whisk hehe
mr peje comel yang suka makan nasi jugak hahaha
Beef koteaw yang sedap
Tapau PAVLOVA...makan rebut2 kat rumah hehe
mata berair 24 jam
tue diaaa
mcm2 aksi ahahaha
susah betul nak ambil gambar


baru nak tgk :P


0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review