Tuesday, October 23, 2012

♥ Kidzania ♥

Posted by annapeje at Tuesday, October 23, 2012
 ok jumm jalan2
 amboi besuka ria nampak
 dia suh amik gambo kat sini sementara daddy pegi bank
 abang n adik

 bomba lalu
 best dalam kidzania neh tp tue la bkn dpt main ahaha
 mencik x dpat begambo kat sini huhu

 siap toleh n senyum2
 ok daddy kata pas bole masok skolah sbb dia x toleh2 masa neh ahaha


 gigih bapak n anak beratur
 sesiapa ada ank kecik elok main kat sini jew
 kosong x der orang ...ada budak kurang rambut jew



 dalam gambo x nampak gemuk ahahaha

 masak jgn x masak
 perot sampai moncet makan pizza aqil masak ahaha
 suka sangat dpt mandi bola ahaha

 ololo shomel nyer abg aqil neh
 korang tengok siapa paling pendek ...aqil !
 fuyooo amik gambo ahahha tp gambo pon x sempat nk beli ahahaa sbb da ngamuk sakan
 bagus tau ank i ner siap ceom tgn abg neh lg bila bersalam ahahhaa
 yg lain beso2 masok art college neh

 gambar curik ahahaha sbb mak bapak x leh masok...camtue upe nyer dia kaler main renjis2 kahkah
hasil seni masok class stabillo cayalah aqil :))

ok sumpah kidzania sangat best
aku pon teruja sampai budak2 skolah ingat aku tgh Q skali nak main2
upe2 nyer aku adalah ibu yg membawa anak 2 ahahaha
kalo ikotkan hati nak jew pakai treksuit ngan tee pastu bawak beg sandang belakang
konpem mmg konpem dpt main ahahaha
tp sbb sedar diri makcik dah 31 tahun
jd sekadar membawa ank yg berusia 4 tahun dan 1 tahun
tp tobat weh x nak pg lagi selagi aqil x berumur 7 or 8 tahun
sebabbbbbbb adalah sangat2 rugi 
pertama anak ko adalah kecil n nk kene kerja plak tue
kalo nk kerja plak punyala ramai beratur
tunggu lama plak
yang lain semer beso2 anak ko beso tungo huhu
dorang kene pegi buat sendiri2 plak
nk suruh budak 4 tahun buat kad bank n resume mmg x la
kalo dia terer dah mmg budak genius ahahaha
smlm buat resume dia taip nama dia kkkkkkkk ok apa :P
bayar tiket rm55.00 pastu mainan yg bole main adalah limited
nak plak mak bapak x baca betul2 arahan penyudah nyer
smlm ada budak meraung2 nk beli spider n nk buat face painting
sbb duit x cukup nk suh kerja x rela sbb smlm 
ramai sangat group lawatan 
dah pujuk nk g beli kat toy'srus pon dia x nak 
ahahahhaa sakit jiwa sekejap laki bini 
baik awal2 bwk dia g toysrus beli mainan kompen x rugi
tp yerk la x pegi x tau so aku yang dah tau neh 
siap2 pesan  ngan kengkawan yang anak2 baru beso tungo
sila jangan bawak !!!!
kalo nak bawak juga x bersalah pon
dapat juga pusing2 dalam tue sbb pemandangan dia sangat cantik 
kihkih n dapat la beli fridge magnet seketul ahahaha
tp patut nyer masa nk beli tiket tue
please la bagitau x sesuai tuk budak 4 tahun
skali lagi kesian tau budak 4 tahun
mak pak budak 4 tahun lagi kesian sangat2
adeh sesal kemudian x berguna
amik ko nk kidzania sangat ahahahha

1 love aqil&arfa:

Mooniqueen said...

Teringin jugak nak bawak anak tp kenangkan anak kecik n tak pandai main, buat rugi je... Tunggu dah 5-6 tahun keatas la... Baru diorg enjoy main ;)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review