Friday, November 9, 2012

♥ island steamboat ♥

Posted by annapeje at Friday, November 09, 2012
 ahahaha skrg gila bawal AJ  nak pakai pg opis hehe
tenkiu mid tolong belikan :D nanti bole mintak tolong lg ahaha
 dengan mia comot hehe aunt anna pon comot ahaha
 kukus grill panggang ahahhaa
mid mia

dah plan nk makan kat sini lamakan 
so semalam pg la makan dengan mid
sbb dekat dengan rumah dia n ada kirim beli tudung adijuma kat mid
so sampai awal la
sbb kalo nk booking asik la full jerk 
tempat dia ok 
tp kalo dr 5 bintang aku kasi 1 jerk kot
ahahahha
nak datang lagi memang x la kot
sebabnya wah2 banyak nk komplain ahahha
1.tom yam dia macam air jerk pedas x der masam x der masin  pon x der
tekak orang lain tatau la ahahaha
n kuah pilih satu jerk :P
2.perapan ayam dan daging dia pon cair jerk so mmg x der rasa apa2 la sangat tawar
3.sos dia sos botol jerk x der sos yg mcm dia blend or sos buat sendiri
4.ice cream cuma ada 2 flavour pastu x leh cedok sendiri ahahaha
5.x banyak pilihan ketam pon x der kihkih
itu jerk kot nk komplain hehehe
nak pg lagi memang x la better pegi makan kat shah alam segi seri
berbaloi2 beza pon cuma bp ringgit jerk 
mungkin ada yg cakap sesuai la kot dengan harga rm22
tuk makan kat island steamboat
tapi bagi aku sesuai kalau dia bg perasakan kuah tom yam dia
dengan perapan ayam tue baru la x der ralat sangatkan 
i neh jenis biar bayar mahal janji makan sedap
kalau bayar murah makan sedap pon x best juga hehe

1 love aqil&arfa:

miDguRL said...

haha kn..kn...sotong ade bau ;P
kemut icecream, sorok lak tue haha

awt muke aku camtu, kahkah

msuk dlm jjcm blum tntu sedap ;P

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review