Tuesday, November 6, 2012

♥Addicted ♥

Posted by annapeje at Tuesday, November 06, 2012

 budak neh pantang pegi 7e ke speed mart ke apa mart ker
kalo dia jumpa telo neh konpem nk beli
dah la mahal kalo x silap 3.60 kot
sebok sangat nak mainan
macam la mainan dlm telur neh hebat sangatkan
pastu main pon kejap dia campak jew
baik beli kinder bueno yg biasa tue
kenyang pon makan sedap pon sedap 
untuk tekak mak dia la hehe
owh yes semalam alhamdulillah da selamat 
mendaftarkan sekolah kihkih kecoh !
dah la dengan hujan lebat dan kilat sambung menyambung
tapi aqil punya la rilex sangat gumbira dia
siap masok2 tros say hi kat teacher2
arfa plak penakot
dia takot dia kene hantar kat situ
lepas tue dia nk pau teacher tue sebalang biskut
kahkah dasar ank kuat makan betul la
 semalam tanya la macam2 dekat cikgu tue
nak tegeliat lidah gaks la speaking 
maklomla mak bahase inggeris betabur wakaka
siap tanya kalau anak x siap homework
kene denda x ? sbb teringat kes ank has kene denda ketuk ketampi
dia cakap kene ...cth nyer bediri dekat corner , kene piat kat bontot 
kene pukul tapak tangan
aaaaaaaa takot nyer
tp mr peje kata x per itu bagus
sbb teacher kata  nk dorang disiplin
tp aku siap2 dah cakap...apa2 refer dengan aku dlu
wakakakaka
lepas tue teacher tue bole gelakkan aku lagi 
sbb nk beli 5 helai uniform
yer la dah la opis jauh nanti kang x sempat nk basuh baju
hari hujan ke baju x kering
setakat neh rata2 kawan2 aku tanya semua ckp x perlu 
beli 5 pasang byk sangat
ahahaha aku x kira kang kalo baju x der aku gaks yg kene blame
dengan mr peje :P
neh tgh pk nk tambah subject apa tuk apa :D

1 love aqil&arfa:

Has said...

haah..opis mate has dah 2 x kut pg minum iodin kt GH. skrg Alhamdulillah dia dah sihat dah nmpk nye. hrp anna pun sihat sepenuhnye lps ni

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review