Thursday, November 1, 2012

♥ sticky boat or steamboat ♥

Posted by annapeje at Thursday, November 01, 2012
 us hehehe comel2 kan kahkahkah
 amboi gewdik nyer abang pastu buat mcm kedai sendiri
 tambah2
 cikna da besday gurl ..dah gemok yeay2 ada geng :))
 nasi goreng cina yang yumeey2
 adik siap tunjuk jari ini siapa ahahha itu maklong n kasih la dik :))
 maklong dobok n kasih pau2 ahahhaa
yang mcm bentuk air hujan tue sedap tau ada cheese dalam dia hehe

musim hujan telah tiba
maka malam tadi kami semua telah mengsteamboatkan diri hehe
bersempena dengan cik aril dapat gaji n cikna punya besday
maapla x der kek sbb last minit neh
dah la dengan kes somi balik lambat sbb teperangkap dalam hujan
tapi dah belikan baju hujan tapi x nak bawak 
stress tau ada rasa jew nk pg gunting2 baju hujan tue
dlu bg alasan baju hujan koyak2 so baju basah
neh aku dah beli 150rm baju hujan tau 
mr peje neh mmg degil kalah budak skolah
grrrrrr!!!
mr peje i tau u baca blog i ahahaha padan muka
hujan plak dari tghari sampai malam
siap balik rumah mandi solat dulu
kol mak mertua cakap lewat sket ambil dabel A
sbb nk tggu hujan reda
skali makin lebat adala ahahaha
so sampai kat shah alam pukul 9 lebih
owh yea kitaorang makan kat seri segi 3 in 1 steamboat
gambar kedai x amik sbb ujan
gambar makanan x banyak sbb kelaparan ahahha
tp sdp n best sbb dia ada grill station
tp staff yg masakkan ...aku prefer lg kalau masak sendiri 
hehehe lg best makan panas2
n yes seafood dia fresh2 sbb dia letak dalam peti ais yg besar tue
bkn mcm kebanyakan kedai letak atas ais batu
tp smlm hampa x jumpa coklat fountain
ice mmg x dapat makan la sbb 
masing2 anak x sihat hingus meleleh n batuk
tp sangat puas hati la harga pon x mahal sangat
service pon bagus kedai pon bersih :D
tapi rasa mggu depan nk try makan kat kg melayu subang plak
lepas waktu kerja hehe
nk mkn ngan family asik fully booked jer
so plan dgn opismate nk pg berdua ahahah

dialog aqil  n daddy dlm keter

daddy : come we go eat steamboat
aqil : i dont want eat sticky boat daddy
daddy...ahahaha aqil ...steamboat la 
lawak la aqil neh suka tukar2
org sebut anggur dia sebut langgur
aqil...aqil :))

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aunty pun taknak eat sticky boat.. eeiii sticky kan hehehehehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review