Friday, November 2, 2012

♥ tukar baju ♥

Posted by annapeje at Friday, November 02, 2012
 apa yang daddy  neh buat
 budak neh dah nk sampai dia tido plak

 lengchai sedang tukarkan plastik cover
 saya mau casing getah utk ipad aaaa
saya dapat ini aaa mummy :P

mlm td ke sunway gizza mcm biasa
so mr peje cakap nk carikan cover ipad yg dah longgar dia kerjakan
plastik cover screen pon abes dia cabutkan
aqil neh mmg tau perangai dia neh
x cermat...suka suki jew
dlu pakai tab pon sampai 2 kali tuko cover 
kali neh suruh mr peje belikan cover yg getah tue
sebab kalau jatuh dia x der la terhentak kuat
aku pon memula nk beli casing tuk bb tp x der yg getah tue
blom keluar lagi sedih2
ada yg plastik keras jer sobsob
beli la juga sbb bb neh dah habis bercalar dikerjakan arfa :P
eh tapi gambar lupa nk amik ahahha
tuk ipad kita pilih colour purple ...untuk bb kaler silver
uwaaa nk purple juga tp dah x dek :(
melayang 70 hengget..mak nk beli kasut keje pon x beli2 lg tau :P
sementara lengchai tue letak screen cover
sempat la aqil suh beli otomen dia
sbbkan rm10 maka dengan laju daddy membayar
dengan harapan masok camyland 
aqil x beli apa2...mmg berjaya aqil cuma tanya2 jerk
ini apa ...konon2 nak suruh beli ahahhaa
owh yes siapa pakai susu enfa dia akan mintak cover atas kotak tue
rupanya bila cukup jumlah ..hehe sbb i lupa :D brape jumlah nyer
maka dengan pembelian 2 kotak berkembar enfakids 
dapat sekotak double pack free :D yippieee
jadi kita bole beli beg susu plak :))
botol susu ..n dengan pembelian rm50 kat camyland
bole beli tuala mandi baby hehehe
amik2 bayo la 880 ahahaha x jimat gaks ahahha

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review