Sunday, December 30, 2012

♥hari yang penat ♥

Posted by annapeje at Sunday, December 30, 2012



pegi serai dulu isi perut huhu da kids makan spagethi
me order pavlova jerk diet eh!ensem nyer ank teruna sorang neh
mr peje makan serai platter so mintak sesuap 2 nasi dia hehe

budak yang kemengantokan ahaha x sampai berapa saat tetidor otw nak pg curve
projek mencari barang sekolah aqil sbb nk pg subang parade parking penuh huhu
2 budak kepenatan dpn daiso tggu daddy carik pisau n apron hahaha
ololo penat ekk sbb singgah camyland tggu daddy beli susu n pampers
kita basah tekak dlu
tolong la aqil bli perasa lime masammm
sesuai tuk jejari kecil so pensel kaler gemuk sket hahaha
Antara barangan yang dibeli kasut ben10 ahahaha, botol air , stokin , pensel , kaler pensil 

 Hamik ko keluar rumah pukul 2 pukul 9 malam sampai rumah 
hehe arfa pon mmg kepenatan ... Baru abang sorang jer nk skool kalo campur adik mau sampai kedai tutup ahaha tp stress juga bwk aqil beli barang sebab dia sempat pau daddy dia belikan otomen ... Mula la aku nk bebel sbb rege sampai 70 rm dah la sblm tue biler suruh pilih pansel kaler dia sebok nak beli water colour adoila yang sikecik neh lg la nk bawak kereta siap tau nak masukkan gear ahahaha org dah la nk cepat nk g beli susu lg mcm2 perangai 2 beradik neh ... Cakap kat mr peje lenkali dia pg beli sorang2 jew sbb nyer mmg kitaorng yg pilih sebdiri sbb aqil dah sebok nk pilih mainan adoila bila nk ubah perangai la abang aqil neh mmg kira dah kronik ... Pg td mr peje ajk poong rambut sebok nak beli mainan lg bile daddy say no no dia boikot x nak potong rambut ... Haaaa mmg kene jerit la dgn daddy dia suka sangat metik ckap elok2 lagi dia macam2 hal penat dah explain tp macam tue mau x mummy n daddy jd raksasa ...nasib pilih kasut ben10 kalo dia nak kasut sport otomen naya aku mana nak carik ahahha teringat baca buku comunnique cakap time berenang jgn nk pakaikan baju renang otomen ke batman ker spiderman ker ahahahamacam2 la ... Capek neh dah ler dengan rumah bersepah :p

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review