Monday, December 10, 2012

♥ragam dabel A ♥

Posted by annapeje at Monday, December 10, 2012
 buli abang no 1
 nangis guling2 pon no 1
 posing amik gambo no 2 abang no 1 ahaha
arfa neh kan lagi besar lagiiiiiii banyak ragam ahahaha
nk bejalan jerk kejenya 
pastu kaki ngamuk
paling best landing slow2 kat lantai
pastu dok nangis geleng2 kepala 
ada mummy kesah !!!
lantak situ dah nk telelap baru mummy angkat adik 
ahahha lepas tue dia dera mummy suh dukung sambil dia lena 
dekat 15 menet la kene dukung T_________T
nak jalan jauh2 naik kereta or
nak jalan lama2 kat soping mall
pastikan sediakan MAKANAN !!!
n kalau tapau nasi ker kene belikan makanan lain untuk dikunyah
sebelum sampai rumah
sbb dia neh alergic nampak plastik jerk terus nak makan
masok restoren jerk terus nk makan
nasib la badan x debob sangat
tp lenguh la lengan huhu
n dia pon suke jer duk dalam stroller if pegi jalan2
termasuk la abg aqil
suka buli abang dia 
abang tengah main game dia tutup game tue
dia rebut apa mainan abg dia tgh main
neh semua belajar dari abg dia la
tp aqil so sweet
bila kita konon2 marah adik dia
nanti dia jawap "mummy it's ok bcoz arfa too small....arfa still a baby "
dah pandai main game masak popcorn kat ipad ahaha
pandai jerk jari dia tekan next..klik kat popcorn tue masak dalam kuali
nanti ada masa nk rakam hehe
tp bila bila salah tekan dia akan ambil jari kita suruh betulkan
abang x banyak perkembangan terkini
dia maintain nk beli mainan setiap hari :P

p/s: bole plak mil tanya smlm x nak baby gurl ker ahahhaa meroyan kejap mana bole x nak tp arfa kecik lg pastu siapa nk tolong jaga ahahaha

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aliah pun suka guling amukan. aku biarkan je.dh letih pandai la dia senyap n dtg kt aku hihi

yuyuy akley said...

ahahaha.. rakus makanan btul arfa ni eh.. hahaha klakar gile alergik tgk plastik tp ehh aqil pandainye die.. pandainye tolerate adik kecik lg.. isk isk isk.. sejuk perut mummy.. hihihi

Has said...

mcm2 ragam kan bdk2 ni. dabel A has pun cam gini

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review