Wednesday, December 26, 2012

♥ family dinner ♥

Posted by annapeje at Wednesday, December 26, 2012
 tuan blog n ank teruna
 dgn mertua :D
budak ensempose senget mcm mummy :))

akhirnyer dapat juga pegi sini hehehe
terbaek lah kambing dan ayam sama2 sedap
nasi pon sangat sedap arfa makan sampai betambah dkt 20 kali
cik ya yang cantik sbb my fren puji ahahha kembang kempis la bontot dia nanti
aqil mana?
ada dia duk dpn daddy bz main ipad :Pn cuma makan roti n fries
haaaa hero idaman malaya dah muncul ...budak yg kuat makan nasi nak2 plak kalo tempat mcm neh
bkn main eksyen aaa dik ko ngan pak ki
mak mertua dah mcm tokeh restoren ahahha mr peje kata sedara mak ker :))
cik in yg cantik wif mama n crisya yg dah mcm super model cilik hehe comel sangat2

 pepagi mr peje kol dari ofis bgtau petang nanti
ambil dia dekat ofis sbb dia kata along nk belanja makan
hai la mr peje neh asal plan makan2 jerk
time tue la dia keje ahahaha
dah la pastu kelam kabut makan
pastu nk kene hantar dia balik ofis balik
mcm orang gila aku drive semalam
sbb asik tersalah masok simpang ahahaha
kang sesat naya
sebab along ajk makan kat ampang
siyes area ampang mmg aku x terer
bole la redah tp kelam kabut la nk plak drive memalam
nasib la arfa behave jerk x buat hal
dia kusyuk menikmati keindahan kl ahahaha
aqil jerk time nk balik merengek
sbb nk ikot maktok :P
tue pon nasib baik kejap
pastu dia tertido legaaa kalo x mula nk naik angin ahaha
dah lama dah aku nk mkn nasi arab kat hydramat neh
tp tah x pegi2 ahaha
sampai arineh dok teringat kesedapan daging kambing
arfa mmg fav la asik betambah jer makan nasi
naik lenguh aku cedok nasi
suruh makan roti dlu x mau
pastu minum hot choc setengah cawan
hebat x ahahaha
aii tekak neh asal tengok gambo jerk
terasa2 kambing semalam tue huhu
 neh mil kata 12 hb nk buat familt gath plak
aritue dorang buat x dapat join
sbb we all balik ipoh
eh lupa nk ckp pekerja kat hadrawat kacak2 ahaha
tp makanan dia mmg superb 5 star i bg :D

p/s : mr peje if u baca blog i neh bila u nak bawak makan kat sini lg kihkih

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review