Tuesday, December 4, 2012

♥ kawan baru ♥

Posted by annapeje at Tuesday, December 04, 2012
neh la kawan baru saya hehehe
saya panggil dia makcik zaharah
siap paksa makan dlu dekat rumah dia
sbb upah hantar dia balik rumah ahahhaa
semalam kan ada appointment kat ppum
so sementara tunggu no kene panggil
ada la satu makcik neh tetiber duk sebelah
so dia dok tanya lama lg x ..n u no berapa u datang pukul berapa
ahahaha mcm2 sembang dengan makcik neh
mcm dah lama kenal 
sembang2 tanya dia dok mana
skali haaa umah dia dekat gila
so sbb dia makcik aku pon offer la blk skali
dia kata " x per ker x menyusahkan u ker
ahahha makcik neh speaking terer tegeliat lidah ahaha
tp dia neh sangat2 baik n x sombong
dlu arwah suami dia pengetua kat mrsm 
dia dlu pon keje
makcik neh mmg byk cakap tp ok la
x der la bosan sambil tggu doktor kan ahahaha 
kebetulan lagi bulan 2 neh sama2 laks tarikh appointmen
n sama waktu plak
so kene la amik cuti lagi sbb pukul 11 pagikan 
mcm leceh nk pg opis n then pg hosp
n then patah blk pg opis opis 
so cakap ngan makcik neh  nanti kita pg sama2 la yerk 
i jemput sbb kesian dia ada kereta myvi anak dia belikan
tp dia kata takot sket nk drive sbb parking kat ppum tue agak scary
nk plak dia kan dah tua huhuhu
yang x tua pon takot inikan plak dia
pk2 balik aku neh peramah gaks kot ahahha
yer la  makcik tua kan x kan dia nk buat  x baik kat kita
lgpon apa yg termampu jerk la i tolong kan makcik kan :D
siap pesan nanti mai umah slalu
makcik bosan bawak la mak mertua mai skali
hehehe

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ini nek sgt sedap tau nama dia.. zaharah..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review