Thursday, December 27, 2012

♥ macam x percaya ♥

Posted by annapeje at Thursday, December 27, 2012
 set makan minum aqil nak kene tulis nama sesiap
kene jugak percaya tahun depan aqil dah nak sekolah
ahahha 
yuran dah bayar...beg pon dah ambil semalam
ada payung 1, sticker kereta 2
n satu manila kad dengan nama aqil 
untuk diletakkan dalam kereta time pick up dia balik skolah
if x der nama dorang x akan benarkan 
so maknanya x bole suka suki 
nk suruh sesiapa wakilkan ambil anak balik sekolah
so kiranya sistem keselamatan tue kuat la
aqil dapat 2 helai uniform sekolah
kemeja n seluar pendek
n 1 pakaian sukan
seluar pendek n t-shirt 
so kene beli lg 2 set baju uniform
bkn apa kang dah penat badan mana larat aku nk basuh2
melainkan maktok tolong basuh ahaha
nanti kita bincang kahkah
mr peje kata nanti kene pegi beli kasut sukan
n alat tulis yang baru kat aqil
smlm mr peje saja la usik cakap kat maktok suruh pakki dia belikan
sekali dia jawap 
x payah la maktok buleh guna yg lama punya
ahahha aqil2 baik sangat kan
cer kalau dengan daddy n mummy
x tanya laks org ada duit ker x janji beli gaks mainan dia
kalo dgn pak ki pandai la cakap pak ki x kerja la apa la
smlm mr peje ckp dok menangis kat skool x nak balik
ahahha tunggu la minggu depan
baru tau real skool mcm mana aahahaha
jgn dengan aku plak yg menangis sama udah 
kihkih
seronok sangat aqil nk skolah
tp takot sangat bila pk macam2
uwaaaa mental betul la aku neh ahahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku pun tak percaya.
uniform zara pun beli byk.
aku tak kuasa nak basuh hari2.
sehari satu helai. so 5 pasang la baguskan :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review