Saturday, December 29, 2012

♥ uniform ♥

Posted by annapeje at Saturday, December 29, 2012
Ahahaha anak nak sekolah mak bapak mengelabah wakakaka neh namanya over excited kuikui pedulik anak kita mestila kita over excited hahaha neh sebenarnyer nak cuci baju so belek2 la uniform aqil n segala benda yg ada dalam beg sekolah dia ...baca buku communique' ....amik ko macam2 ada .... Jgn nak memandai hantar anak sampai dlm class drop off jew nanti staff n cikgu dtg jemput kat kereta... Camneh x der la gambo kat skolah ahahaha bagus seluar pon ada nama takder la isu seluar tertukar hehe pastu td dalam buku communique ckp kene bwk baju spare sehelai yer la kot kang terberak ker termuntah ker tertumpah ker hehehe ....owh aqil masuk class Uranus Alpha hehee dah mcm nama arfa la plak :p ok la mau basuh baju nanti cepat kering bole cepat iron ahahaha teruja nyer :))

ungguuu nyer

Ini baju sukan

1 love aqil&arfa:

Has said...

tgk ank-anak anna. teringat kat anak-anak sendiri kat rumah. jap lg nk balik la..buat apa ntah kt rmh tu :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review