Wednesday, January 30, 2013

♥ aqil poyos ♥

Posted by annapeje at Wednesday, January 30, 2013
hari ini buat pertama kali maktok antar aqil pg sekolah huhu
mandi pon x ...maktok kata dok lap2 jew sbb aqil meraung2
pastu dia cempung aqil g toilet 
pastu paksa juga pegi sekolah
maybe dia teringat kata2 menantu dia 
"mak paksa  jerk aqil pegi sekolah ...bukan bole ikotkan perangai dia
dah la sekolah berbayar bkn free mcm dorang dok slalu mintak2
nak skolah free eh ! ahahaha
budak neh kan dia pandai saiko kita
contoh nyer la mcm aqil
dia tau kat umah maktok dia manjer sesangat
so dia buat trick nangis2 pepagi 
dengan harapan dia x payah pergi skolah
tapi apakan dayaaaaaaa
maktok dah kene warning ahahaha
amboiiii dulu saiko bapak sampai 2 minggu
semalam elok pg sekolah 
arineh macam2 plak kan
dah upah 10 hengget tau
siap dia tanya "can i buy toys "
beli la kalo dapat ahahha
org suh pg 7e beli keropok jew
neh mau 2 minggu plak la maktok kene paksa 
sampai akhirnya dia sendiri akan berfikir
x guna aku nangis mak aku buat derk jerk
ahahahaha

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review