Friday, January 25, 2013

campo2

Posted by annapeje at Friday, January 25, 2013
kesian x pasal dahi bertanda
tue la adik suka sangat lari2
mcm dah terer sangat
pancing pon dah rosak dah x bole berpusing :P
tue yg malas nak beli kalo mainan camneh sehari aja dah melingkup
tgk yg kecik tue pon sebok nk pancing
dia pon pau beli kete kaler merah ..nasib 5ringgit
susah nyer subjek math sbb aku rasa sbb aqil baru 5 tahunkan
esok darjah satu lagi susah aku rasa soklan2 nyer
cuti pon homework tetap ada tau...neh plak subjek inggeris
dia buat kotak ahahaha dah tepenyek2 dalam beg
beli neh jerk rm330...owh duit
dapat free gift pensil case
comel x mug merah hehe

kerja tau arineh tapi fikiran dah melayang ke mana
kejap2 dah sampai kat ipoh
kejap2 dah menerewang sampai ke alamanda hehe
semalam kan cuti
tapi cuti ponnnnn
x pegi mana2 sbb now mr peje dia keje belawan aruss !!!
org cuti dia keje org keje dia cuti mcm arineh
tgh tebongkang la tue tido kat rumah
semalam org cuti dia keje
maka nyer kitaorang 3 beranak tekulat2 jew dalam rumah
mampu bawak dorang g  tapau nasi beriani kat giant
nk masak bubur bole plak lupa beli ayam kan
lgpon dorang 2 beradik tue 
kalo nasi beriani belagi lagi makan
cer bagi nasi puteh sorang2 buat derk
yeayyy esok kita balik kampung pepg lepas solat subuh
balik dengan adik beradik
sbb mr peje skrg kan keje sabtu ahad
tebakor jer perasaan tau ...x paham la keje server2 neh
hidup x normal
menjeruk perasaan jerk la sbb teperap kat rumah
ahaahaha
dah la anak x reti homework mula nak marah2
wakakak mmg x sesuai betul la jiwa nk jd cikgu
tp aqil pon satu 
time homework la sebok nk potpet2
nk itu la ini la x bole fokus
bila kita ckp bkn nk concentrate
dah kene jerit2
tau plak nk buat bebetul ahahha
sumpah mesti org keliling cakap 
gila la mak budak neh
ank dia kecik lagi dah kene memerah :))
homework pon byk juga
n susah2 juga tuk level budak 5 tahun
x per la pikir positif jerk la
nanti darjah satu dia dah tau benda2 basic
n dia senang nk follow n belajar..positiffff ahahaha

2 love aqil&arfa:

Has said...

cian arfa...nilai duit skrg pfff x tau nk ckp apa dah kan takut lak kalu difikir cost of living. ery pun byk homework cuti sehari je...

Nurhayati said...

kenala banyak homework
dah bayo mahal
kang asik main
ko bebel lg
hantar sekolah tak blajo haha

aliah pun sama cm arfa
ada je bengkak sana sini
melasak sgt

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review