Tuesday, January 8, 2013

♥ Dabel A ♥

Posted by annapeje at Tuesday, January 08, 2013
neh malam td aqil buat homework
neh malam kelmarin budak neh melalak..tp tetiap malam pon melalak :P
neh 2 budak bangga dapat mengepau maktok dorang
neh acara fa arfa men guling2 dgn aqil ..asal aqil baring or meniarap mula la dia g hempap abg dia yg keding tue :P


kita mula dengan aqil dulu
owh yes pagi neh dia melalak lg x nak pg skool
lantak ko situ la aqil x kuasa dah mummy
aqil bangun awal kui 6 dia terjaga bila dengar azan
sbb malam td pukul 10 dah paksa 2 beradik tue tido
wpon aqil sebok la dok triangle la circle la 
n dia ok la buat homework mlm td plus mlm td aku x marah langsung pon
ahahha mcm x percaya plak smlm dapat mengawal emosi :P
neh daddy dia tepaksa tipu nk suruh dia mandi ckp 
nk pg rumah maktok
tp bila nk pakai uniform melalak la dia
malam td pon dia dah ckp dia x nk pg skool :P
td baru baca blog org lain
dorang pon anak melalak 2 3 minggu
so setakat 2 hari melalak apa la sangatkannnn
ye la dua beradik neh x penah duk nursery
so tue gamak perangai mcm tue
sbb dia rasa x biasa lagi
jadi annapeje & pejeanna sila la kuatkan semangat anda !!!
si arfa neh plak 
asal aku ambik dorang dari rumah maktok
melalak nak bekepit...nk kencing nangis
nak solat pon nangis adoila
contoh dia tengah main dengan abang kita pg dapur nk basuh tgn
mula la menangis sambil mencari
lorat plak tue
pastu nk bedukung n nk ajk jalan
kalau dukung pastu duduk dah dia melalak mcm kene rotan
stresssss tauuu !!
dah la penat balik keje x hilang
mandi x sempat makan pon tgk la
kalo mood dia ok dapatla makan
kalo x tggu dia tido la
tue sbb ada org ckp huii lwt makan malam
apa nk buat dah anak mcm tue redho jerk la
perkembangan arfa buat masa neh
1.dah paham apa yg kita ckp cth kalau kita suruh dia bling ur eyes..dia pon kelip2  mata dia klaka sangat
bila kita go salam maktok dia pon pg ceom tgn matok hehe
arfa kiss plz...dia pon ceom pipi
pastu tanya where is nose...dia pon tunjuk hehe
ada skali tue dia main game kat ipad
before game start ada la suara sebut BAMBA..dia pon dok sebut wpon x bunyi bamba pon ahaha
jadikla 
semalam masa tgh ajar aqil buat homework
dia dok paksa kita tulis jerk lama2 adoila
pastu dia pon dah pandai buat aksi2 otomen mcm abg dia :P

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

sian ko. begitula kitakan ada anak2 kecik cmni la.laki aku kata takpe susah sket, masalahnya aku rs cm aku sorang je yg hempas pulas lebih hahaha ayat xbersyukur langsungkan hihihi

ala aqil blom adapt lagi kt sekolah dia. xpe nanti okay la tu. ko tabah ek

Has said...

normal la anna.. mcm ni. xpe nnt lelama ok la dorang... stay strong :)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review