Thursday, January 3, 2013

♥ Day 2 Indunction ♥

Posted by annapeje at Thursday, January 03, 2013
 arineh dia banyak akal sbb x nak pegi skool ...mcm biasa pepagi kene make sure dia minum susu dlu
 teacher sampai n bukak pintu kete dia x bole nk dolak dalih tros menurut perintah..dia ckp teacher sara yg baju hitam tue

 abg aqil skool kita menggedik b'fast kat ikea dgn tenang ahaha
 makan kongsi ngan arfa
 mr peje mkn bihun goreng no nasi lemak today
 arfa makan sosej
 abg aqil skool x der la huru hara tp td kantoi dia nampak gambar kat fb tros ngamuk2 kejap ahaha
 bkn main budak baru dapat kaki neh
 cantik x bang aqil kaler ahaha neh arineh punya tau :D dia kata teacher sara ajar dia camne nk colour
wah second day induction dah ada tulis hehe

sebenarnyer arineh agak kelam kabut sbb aqil kan dah x nak pg skolah
tp pujuk memujuk otw nk pg skool
nasibla dia neh bila teacher bukak pintu jerk dia pon otometik jd baik haha
good2 mcm neh yg kita nak ahahaha
owh yes rupanya aqil smlm dgn ari neh adalah induction/ orentasi
bkn dah start belajar
belajar next week ...esok dia cuti
sbb untuk umur 4 tahun laks induction ...sehari jerk
umur 5 - 6 adalah dua hari 
tgk kawan2 update anak2 dorang induction 1 hari pada hari sabtu
n dorang bole join skali dengan anak2
tp kat crisdale no no ahaha
memula aku igtkan induction bole la tengok dorang dlm class mana kan
tp betul juga la ckp teacher kang dorang neh lg mengada
mcm aqil dia nk 24 jam bekepit
tp masa ambik lepas skolah tadik memang terkejut campur happy
sebab dia dah x nangis ahahha
n dia senyum2 jerk
n bila kita tanya mcm2 dia akan jawap
cuma dia ckp " dis morning i so sad but now i'm so happy to see u daddy mummy n arfa "
hehehe 
pastu puji teacher sara sangat baik , cantik n ajar dia menulis mewarna
neh teacher sara dengar neh pasti kembang ahaha
pastu dia ckp dia ada kawan perempuan tp dia x ingat nama plak 
ahahhaa n bgtau dia ada ramai kawan
siap citer class komputer dia so many computer hehe
siap ajar macam mana nk sebut nama teacher
"teacherrrr ....saraaaa  = teacher sara !!!
siap suh sorang2 sebut memula daddy kihkih
lega dah hati buah pinggang semua
harap isnin dia ok la sbb maktok n pakki akan hantar dia pg skool
 sebab dia dgn dorang extra manjer so kene la gerak bgn pepg n bg mandi sesiap
owh td masa pg bfast kat ikea
konon nak beli la kek daim sebiji
lama doh x makan
skali tgk aik naper kek dark choc jerk ada
skali budak cashier tue cakp mmg dah x der dah
huhuhu apsal la x jual dah ???
dah la sedap giler2 fav tue mkn sebijik pon sanggup ahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

alalalalaaaa so suwittt haha
pandai dah aqil color ngan tulis.
aku rasa kena org lain ajarkan.. kalau kita yg suh buat, mmg xjalan punya..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review