Wednesday, January 2, 2013

♥ First Day ♥

Posted by annapeje at Wednesday, January 02, 2013
 arfa tersepit hehe
 tengok abg ceria nk pg skool
 park kete kat umah maktok kita jln kaki g skool..dah mcm ank cina ahaha eh korea kihkih
 owh parents cannot enter jadi tengok dari jauh huhu
 ok dah pukul 11 mari ambil abang n balik rumah
 arfa muka serius
 hahaha x sempat nk snap gambar dia beratur reramai td tgh cembeng ahaha
 dah beso dah anak teruna sorang mcm x percaya dia dah skolah arineh kehkeh
ini timetable on monday

legaaaa dah aqil dah habis skool arineh
act arineh induction dia sampai esok so bole masok 8.30 pagi sampai 11 pagi
tapi next week masok pukul 8pg sampai pukul 12 tgh
nasib pag td nk gerak bangun ok la x menangis
sbb mlm td pukul 12 baru dia tido itupon lepas kene paksa tido 
sambil nangis2 ckp nak main game
adoila 
mr peje xcited siap beli jug kettle
org ckp beli nanti g kedai murah2
skali dia bli yg rm55 punya ikot suka la duit u kan :P
yang aku plak sampai mimpi la pg skolah ...aku yg jd murid dato kp  jd guru class
ahahha sakit perot gelak
kalo tgk gambo kat atas aqil ceria jew kan nk pg skool
tp masa dlm kereta ada la drama sket
dia ckp nk kene pg skool ngan daddy taknak pg sorang2
aku dah cuak nasib dpn gate dia jumpa teacher
dia dengar jerk arahan n x ckp apa2
or melalak huhu itu yg amat ditakuti
cuma mak bapak asik begado dalam kereta masa nk pg beli nasi lemak
sbb sorang lupa nk bwk puncher n marker pen
yg bapak lupa nk fotostet surat beranak la
bawak ank pg amik gambo la
ahaha gelabah memasing
excited malampau siap laki bini cuti 2 hari kihkih
rupanya induction aqil mak bapak not allowed kahkah
teacher kata better makpak x yah masok
kang anak lg kuat melalak n mengada-ngada :P
tp mmg pon ahaha
td masa nk ambil aqil 
nampak dia tgh beratur sambil mata merah2
muka sedih giler ahaha 
tapiiii bukan melalak la ahaha
cuma dia menangis syahdu2 gitu
makpak yg excited tanya memacam
dia mcm nak x nak jwp n tukar topik
n cakappppppp
x nak pg skolah dah esok !!!
ahahha camne neh kene ligat la otak kitaorang neh pk
nak pancing dengan mainan ker adoila rabak poket ahaha
x per la nanti berdoa lg minta kat Allah semoga aqil rajin pg skool
dia suka pg skool cuma dia x biasa bila mummy n daddy x der skali
tue yg buat dia sedih 
contoh bila tgh besembang ckp nanti dia nk jd astronout
dia ckp nk pg skali ngan daddy n mummy
bila kita ckp masa tue kita dah tua 
dia akan nangis n ckp nk pg skali
huhu sedih plak harap2 biarlah kasih sayang mcm tue sampai ke besar kan :D

SELAMAT TAHUN BARU 2013 :D

1 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

haii sedih plak bc entry ni yg last2 tu.. hahahaa.. sob sob..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review