Sunday, January 6, 2013

♥ Happy birthday kasih & ♥

Posted by annapeje at Sunday, January 06, 2013
Kasih dah sambut besday yg ke 2 tahun huhuhu arfa lambat lagi kene tunggu bulan 8 ... 
Sbb kasih lahir 2/1/2011...Kitaorang 3 beradik jew sbb ibu x dapat join sbb ayah kene pg penang kerja .... Tapi aku la pengsan nk handle dorang 2 beradik sebab mr peje keje plak ... Nasib baik otw pg s. alam arfa tido ... Risau gaks dia ngamuk2 sebab x penah lagi travel jejauh 3 beranak huhuhu siap bwk bekal makanan takot arfa meragam hahaha sbb itu budak kalo nak bagi dia stop mandi umpan dengan makanan :p .... Baru dapat idea lain iaitu pakai tudung ahaha baru dia nk stop mandi kihkih ... Aritue g sambut kat bukit kemuning ... Kakak kata makan kfc sbb kat situ ada slide ...i ok jerk kak ...kakak siap tanya kenyang x .... Nak tambah lg x ? Ahaha kalo dah handle 2 hero2 makan sket pon kenyang ....lupa plak ank snap gambar hadiah ahaha belikan kasih patung barbie ... Bagi dia gurly2 sket neh ganaz sangat ahahahaha selamat hari jadi kasih moga jd anak yg sentiasa sayangkan mummy n daddy oke ....tq kak sbb sbb banjer makan n siap ada goodies bag x sempat nk snap ahahaha

                                                               comel nyer cake
arfa tgk abg jerk main dia penakut
tgh basah kuyup dia main
siapa yg punya besday tah
besday gurl n mummy

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

aku nk bg aliah diam pun umpan makan. diam la kejap pastu haru balik la haha. alahai cantiknya kek kasih.. barbie princess gitu. happy 2nd bday kasih!!!

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review