Friday, January 11, 2013

♥ Happy birthday tok abah ♥

Posted by annapeje at Friday, January 11, 2013
Happy birthday babah yang ke 70 tahun...babah pon x berapa sihat hope babah cepat sembuh... Dan diberikan kesihatan yg lebih baik disamping anak cucu dan menantu hehehe ... So balik keje tadik lps mandi n solat tros ke giza beli kek baskin robin ... Jemu asik SR jer lagipon bape kerat jerk pon.. Plan nk berbbq sabtu neh dikanselkan sbb abah nak berehat katanya... Yer la sakit2 x slesa reramai ada kan ... Kang cucu2 macam2 peel ahahaha ...alang2 dah ke giza singgah camyland beli pampers n botol susu arfa n susu aqil...cepat plak habis huhu... Bole claim voucher rm60 hehe untung jadi member kat camyland... Aritue dapat free susu sekotak ..tp voucher neh x bole beli susu , pampers n apa tah td lupa plak :P ... Arineh mil masak mee hailam huhu sedappp terbaek la ... Tp sayang perot dah penuh x boleh makan bebanyak sbb nak makan cake :p skrg menyesal sbb terbeli cake besar patut beli cake kecik jew ..tgk dorang neh mcm x makan sangat plak ahaha
Haaaa arineh anak teruja sorang tue x pegi sekolah... Dia nangis sampai muntah2 ...mak kata dia mcm x sihat ... Mmg alergic sungguh dia dengar perkataan sekolah .. So mr peje tepaksala hantar dia kesekolah esok sbb takot abang dia esok x sampai hati nak paksa2 sbb anak buah n cucu kesayangan mak kan ... Malam neh dia tido rumah maktok sbb stress kene marah ...kita punya stress dia x tau grrrr.... Td dah pesan ngan mr peje esok hantar jerk if dia sehat...jgn marah or cakap apa2 kalo marah sgt tumbuk dinding ahahaha pastu sabtu ahad jgn cakap apa2 mengenai sekolah ... X bole beri muka sangat nanti tahun dpn lagi mua la perangai dia... Tau nak tgk tv youtube n main game or mainan jerk sepanjang hari ...bersabar la ... Tp perlukan kerjasam semua orang ... Kalau x benda neh x menjadi ... Minta dengan Allah moga dilembutkan hati n menjadi anak yg dengar kata huhuhu penangan manja yg terlebih ... Mainan hari2 beli tue adoila ...cobaannnnnnnn !!!

maktok yang happy
tok abah happy wpon x sihat sbb aqil tgh nyanyi lagu besday... Tukang tiup lilin aqil:))
yummm sedapppp
sukaaaaa

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

happy birthday to abah!
moga diberikan kesihatan yg baik.
weh abah ko nampak muda dan segak. takde cam 70 ha.. tipssss :)

annapeje said...

nampak muda sbb abahku x kerja berat kot haha dia dlu polis kihkih

Has said...

happy birthday tok abah aqil & arfa. ayah has dah 62.. sihat gak lagi. tp nmpk tua dah..sbb kerja berat ms muda2 dulu.

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review