Wednesday, January 9, 2013

♥ homework ♥

Posted by annapeje at Wednesday, January 09, 2013
Anak sulung masok tadika jadi cerita mestila bekisar persekolahan anak kahkah ..... Sampai tuan blog nk bercerita pasal sekolah anak dia hehe...Oleh kerana aqil dah lantik i sebagai teacher mummy ahaha jd dengan bangganya setiap hari kene la pastikan aqil buat homework... Sekolah aqil neh hari2 ada homework .... Bagila hari tiada homework bole la mummy rehat2 sket ahahaha dasar mak pemalas :p ... Tapi semalam demam so x check la buku dia ...aku pon sebenarnyer x tau pon yg memang ada homework hari2 sebab baru jerk 3 hari sekolah ...musti aqil kene marah dengan teacher alahai kesian nanti nak tulis surat cinta kat teacher .... Ini la kalo mak sakit kan.... Daddy cakap dia terlupa huhu dah la ari isnin haritue mr peje terlambat bangun .... Haaa dah mula la aku nk membebel ahahaha aqil neh hari2 melalak nk pg skool... Bila balik happy jew tersengih ....siap cakap every morning i want cry ... Lantak situ la mummy x peduli biar kene jerit dengan daddy mcm pagi tadi ahahaha ... Dah ler kite demam ... Peje janji nak buat homework pukul 3 skali dia berdengkurrrr dalam bilik !!! So arineh jd teacher mummy lagi :p paham2 la ajo budak 5 tahun mcm mana kesabarannnnn perlu tinggiiiiii ahaha mmg cobaan betul nak plak bila badan x sehatkan .... Alhamdulillah wpon baru 3 hari bersekolah ada la perubahan yg ada contoh aqil pg sekolah x pakai pampers ahahaha tp kat rumah pakai hahaha klaka x :p pastu kalau kita tanya u want wee2 dia jwp bkn wee2 la shi2 ....ok :p kalau mewarna tue dia akan warna betul2 sbb sblm neh suka hati dia jew cincai2 pastu kalau kita suruh warna elok2 dia buat derk jew ...aqil bgtau yang teacher so angry bcoz all children not colour properly ahahaha padan muka tapi macam kesian sebab dia cakap it so hard to colour mummy ... X per la slow2 nanti lama2 sure pandai hehe abg aqil proud of u :D baby

bahasa melayu...sblm mewarna
selepas hehe
matematik..pensel pon gambar otomen

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review