Tuesday, February 26, 2013

♥ Flavours ♥

Posted by annapeje at Tuesday, February 26, 2013
 bole x si abang pg ambil batu kecik warna warni dlm pasu
pastu dorang men baling2 kat lantai buat mcm rumah grrr
 haaaa...itu la yg dia jwp
 beef ribs mr peje punya...wohooo sedap sangat
 beef wrap...sedap makan rebut2 dengan peje ahaha act neh aku punya
 spegetti pon sangat sedap dr biasa...mcm mana nk masak sedap mcm neh ahaha
slalu guna sos yg dalam tin jerk :P
 berselera tue makan ahaha
haaa tengok dia lapo sangat tue dekat semangkuk dia makan sorang

dah habis mkn kita jumpa pak habib japs dorang nk kasi adiah
ahahahha

kitaorang pg jjcm kat restoren chef Rizt sabtu aritue hehe
tp sangat2 la berpuas hati
sebab makanan2 yang di order sedap2 hehe
harga pon berpatutan
n best sbb x ramai orang
maybe sbb kitaorang pg dah lepas lunch hour
so x de la penuhkan
kedai dia betul2 berhadapan bangsar village
we all parking kat BV sbb tepi2 tue penuh

p/s...sesiapa nk pg meh i kasi no contact mana tau nk booking ker apa ker 017-6630290 chef rizt
no51 jln telawi 3 bangsar ,59100 kuala lumpur 03-22014484 or bole
email juga flavours kitchen@gmail.com

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

tgk peje makan amboiiii menyelerakan hehehe
anak2 ko ni bagus, buat cm umah sendiri. senang x mcm aku berkepit je semua.. lemasss haha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review