Sunday, February 3, 2013

♥ Sunway giza to uptown ♥

Posted by annapeje at Sunday, February 03, 2013
Ahaha poyo jerk tajuk neh pagi semalam punya bfast n dinner sebab budak 2 org tue mengelejat nak bejalan wpon makan tepaksa huru hara ikutkan juga la sebab kalau makan dekat rumah pon huru hara :p ... Makan kat kedai senang x payah basuh pinggan x payah kemas meja hehehe ... Sikecik tue ha pepagi mengamuk macam kerasukan jer sampai jatuh bilik air masa mandi .... Bawak pusing kat luar senyap jerk sampai tepijak tahi kucing ahahaha macam tue la kalo bapak jaga kan hahahaha bkn dorang alert benda2 camtue ... Menyampah tau kat luar tye banyak tahi kucing x sukaaaaaa rasa nak simen jerk semua bahaha ... Semalam pegi bfast kat homst chinese muslim cuisene .... Fav makan kat sini dia punya mee kicap tapi kat ipoh punya mee kicap lagi sedappp ... Then semalam makan yong tau foo sup sedap suka2 ... Nanti nak try ice cream goreng plak ... Meleleh ahahaha
Pastu malam nyer pg makan nasi goreng ayam fav gaks tue tiap kali oegi sana mmg makan kat gerai tue jerk .... Tp semalam nasi dia sket plak .... Kalau siapa pegi uptown mesti tau laluan tengah tue.... Haaaa aqil semalam duk main kereta mainan dia yg kecik2 tue kat situ .... Dia letak n then kereta dia mengelongsor sebab laluan tue berbukit kan .... Pastu dia dok belari kejar pastu plak ada bebudak 2 3 org join dah mcm sukanneka bepeluh2 ... Yang kecik tue bkn main jugak nak meronda uptown pastu abg lari dia pon belari .. Dah la jalan pon x betul lagi kang teesembam mau patah gigi tau :p haaa mak dia jgnckp la bepeluh ketiak dah la pakai inner kan rasa mau terbakar lemak tp x kurus2 gaks ahahaha cakap dgn mr peje nanti kita g taman tasik titiwangsa ker hehe bg dorg lari la .. Dataran kl pon ok gaks hehehe

my yummy yong tau foo sup ... Teringat dataran ipoh :p
mr peje n his yummy mee wantan
haaa budak batuk pepagi nak makan ice cream ...x kuasa dah nk marah
budak kecik makan bun spiderman... Neh budak semua dia makan
budak banyak songeh
2 orang budak gemuk hahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

anak2 aku suka makan nasi ayam kat homst tu. eh mee kicap xpernah try lagi. nanti leh cuba.
aku kalau tiap kali keluar konpem berpeluh ketiak, xpernah dpt jalan dgn aman. makan jgn cerita hahaha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review