Friday, March 15, 2013

bergaduh

Posted by annapeje at Friday, March 15, 2013
sebenarnyer nk citer pasal abg aqil
dia begado kat sekolah semalam
punca dan sebab tidak dapat dipastikan
sbb teacher sara pon x nampak
semasa kejadian berlaku
smlm masa balik sek teacher sara bgtau maktok
aqil dia pukul kawan dia sampai menangis
n then mr peje blk keje
maktok tros bgtau mr peje
mr peje pon memula mcm x percaya ahaha
mr peje tros kol teacher sara lps tue
teacher bgtau la yg dia x nampak apa yg berlaku
so aqil dikenankan hukuman pukul tapak tangan
mr peje tanya aqil
dia x nak citer memula
n dia x nak bgtau siapa yg dia pukul
then dia cuma cakap 
"he splash water in my eye "
kejadian berlaku dlm toilet
rasanya masa dorang habis swimming class
aku dapat berita aqil gadoh tros x senang duduk
otak asik terpikir jew
sampai migrain smlm ahahha poyos !
smlm blk rumah tanya la dia
tp dia ckp dia x nak bercakap apa2
takutla tue ahaha
lps tue baru dia cakap joseph buat dia 
mmg x nak marah dia if dia buat silap
n try ckp elok2 tp budak kan mana la nk beri perhatian
sbb dia kan baru 5 tahun ahahha
sumpah aku x percaya dia buli org
wakakka
sebab dia slalu bukan mcm tue
tp mr peje kata biasala budak lelaki
x percaya bkn la nk cakap ank sendiri baik
x percaya yg perangai dia bole berubah mcm tue jerk
n rasa bersalah juga la kat kwn dia
tp slalu aqil kalau org usik dia baru dia bertindak
tp teacher sara bgtau kat peje aqil kat class so far ok
x der masalah pon
cuma....dia marah if ada sesiapa 
nk tolong kemas beg sekolah dia n 
amik pensel ben10 dia ahaha 
adoila ...so mulai arineh dia x dibenarkan membawa 
pensel box ke sekolah
adoila mr peje kata masalah kecik jew
esok sekolah men betul lagi la
apa lagi laju la aku jwp balik
neh ikot daddy la neh perangai camtue ahahha
sbb dorang ank lelaki sure ikot perangai bapak :))

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review