Wednesday, March 6, 2013

♥ Big Brother's Restaurant & Grill ♥

Posted by annapeje at Wednesday, March 06, 2013
 i diet makan neh jer
 neh arfa n aqil punya
 neh mr peje punya
motip nk ambik gambo kedai ahahha slalu lupa or malu :P
 rasa mcm comel sbb pakai pink + arfa posing lentok ahahaha
mr peje & abg aqil sentap muncung mcm sunior sbb nk makan ice cream ahaha

dinner semalam kat sini
mr peje mcm tau2 jerk aku nak pg sini
ada 6 sense ker ahahaha
tp agak mengecewakan sbb nasi goreng dah x sedap mcm sblm neh
mr peje yg kelaparan pon x makan habis
tp bkn la mkn separuh jerk ahahha
maybe dah tukar tukang masak kot
x per la lepas neh x der hati dah makan kat sini
kita makan kat flavour jerk la bole ahahhaa
teringat kat steak n beef wrap yang meletop sdp huhu
telan air liur japs 
dengan x makan nasi pada waktu malam 
diharap berat badan dpt turun dengan jayanya kihkih
padan muka abg aqil x dapat makan ice cream
x nak dengar cakap lagi
org cakap jgn minum ice...kalau minum ais otometik akan batuk mlm tue
kalau makan ice cream ok 
sensitip sangat ....tue la x nak minum susu ibu lg
ahahha yer la mak dia yg salah sbb o knowledge :P
tengak adik sihat dan kuat ahahaha

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

kureng dah kan big brother ni
tp kekadang teringin pegi jugak hehehe
dirimu begitu ayu skali pakai kaler fink ;)

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review