Tuesday, March 26, 2013

♥ Buds ♥

Posted by annapeje at Tuesday, March 26, 2013
Dulu2 masa aqil kecik pakaikan dia sabun n losyen brand neh sebab aqil kulit sensitif enzeme .... Suka sangat bau dia yang harum n sedap mcm oren hehehe semalam ajk mr peje beli sebab arfa dah teruk gatal- gatal habis bekasap kulit dia huhu luka- luka pon yer... Sebelum neh ok jew dah besar plak jadi mcm tue :p macam aqil kecik2 dah x bole pakai baby johnson or pureen ... Tapi nak pakai buds neh menangis juga la sebab botol kecik neh pon 36.90 huhuhu ada lagi satu tue brand tue seba med pon bagus juga tapi bau dia huhu busuk di hidung i la orang len x tatau haha mr peje kata beli buds jerk la if agak2 pokai baru beli seba med... Ada satu lagi brand eubos kot kalau x silap ...itu pon bagus tuk budak2 yang ada ezema lain2 brand ada juga dengar tapi x penah try .... Harap2 kulit arfa cpt la ok ... Kesian tengok dia begaru- garu n nasib la x teruk sangat mcm abng dia kecik2

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

kopak aku pakai buds ni hahaha
mujur anak2 aku ni xde masalah kulit sensitip
dan pakai brg mandian pun murah je
cap pureen

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review