Thursday, March 28, 2013

♥ makan kap kek ♥

Posted by annapeje at Thursday, March 28, 2013
 tuan blog comot dgn ank teruna yg comel :D
 budak2 yg sibuk memasak ahahaha mcm betukang bunyi nyer ahaha
 neh la kawan i yg comel tue dengan ank dia yg comel eh sama mcm muka ko la yati ahaha
kesian ank teruna i yg tgn kene iron tp makan cupcake sampai 11/5 hehehe

ari selasa aritue i ada exam ahahha bencik jew nk taip exam :P
so lepas exam tetiba ati nk wassap yati
kononnyer nk bg mr peje tido so bawak ank main2 kat luo
sambil lepak2 ngan kawan belog i tue ahaha
rasa nk makan yg lite2
so ajk la yati pegi chic cupcake
tp x banyak pilihan ..staff situ kata dah habis
nk ajk pg ou paham2 la
masing2 bawak anak tanpa suami
yati lg la hebat bawak ank 3 orang ahahaha
aku yg 2 pon dah mcm mak limah siri 1 jew :P
tp cupcake dia bole la ..rasanya makan kat ou lg sedap :P
or makan cake kat starbuck ke coffee bean ker lg besh
x pon paddington ker ahahha
bila dah bawak anak otak pon jem x leh nk pk :p
lenkali kita lepak lg yer yati 
sian ko makan x kenyang hehe

2 love aqil&arfa:

Has said...

has if kuar ber3 dgn kids dah ok skit skrg ni.. dah kurang bertukar jd kak limah siri 1 sbb abg ac dah blh bwk diri..si ery tu je yg ke sana sini lagi :)

Nurhayati said...

mak limah siri 1 hahahaha
kalau aku dah kak ton siri 10
selamba je bawak anak 3org skali keluarkan.
gilosss
nanti kita makan2 lagi.
tp tu la nk cari tempat yg leh letak anak2 ni pening nak memikir huhu

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review