Friday, March 29, 2013

♥ Meatworks Citta Mall ♥

Posted by annapeje at Friday, March 29, 2013
spegetti 4 arfa n aqil sedapppp
cake apa pon tatau tp yg pasti sedap juga haha
yammmm
roti pon sedappp dpt free lagik sedappp
ini saya punya mash potato saja sedap steak dia liat ahahaha tp jagung sdp tau
lamb 4 mr peje ...sangat sedappp
okeh dah kenyang mari pg paragdim mau beli baju..biarkan abg aqil melalak ahaha
mood dah oke suh beli topi kebun plak :P
minum petang lepas nk patah kaki pusing paragdim mall
nampak x bege disitu ahahaha ampunnnnnnnnnn
makcik ana + ank teruna
sedut2 selagi bole :P

saja aritue jalan2 kat citta mall
sbb asik pg tempat yang sama jerk kan
skali skala ubah angin plak
sebenarnya nk pg setia mall
tp tersalah cakap ahahaha
so belasah jerk la ..tp citta mall neh x banyak kedai
kedai makan ok la sesuai sangat if nak lepak2 santai2
mr peje ajk makan kat meatworks
n kebetulan kawan dia nizam ada keje kat situ hehe
nizam bg free ice cream tuk aqil n free roti
dia kata air dia bg free hehe ok la kan 
best jugak tue hehe
bagus ada kenal2 member dapat la free
dlu member mr peje keje kat kenny rogers 
dpt free mkn ahaha
igtkan nizam tue dah kahwin rupanya belum
nasib x tanya anak dah berapa ahaha
nizam neh dlu masa duk kat sg rokam
dia duk belakang umah jerk ahahha
aku heran la kwn2 mr peje yg lain aku penah jumpa
apsal la mr peje dlu x penah jumpa adoila klaka :P
lepas mkn2 ritue sbb nk beli baju dabel A
so decide pg paragdim mall jerk la 
sbb aqil dah menangis2 nak beli mainan
tp x layan sbb setiap kali keluar jerk dia beli 
over tau dia tue...pg cotton on jerk
sbb tee dia kan kain nipis sesuai la tuk bebudak kuat bepeluh n gatal2
n pastu mak singgah kat uniqlo beli jeans 2 helai hehe
nk beli baju x sempat dah 
pasal semua dah mcm nk pengsan ahaha

0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review