Monday, March 11, 2013

♥ Theobrama Chocolate Lounge ♥

Posted by annapeje at Monday, March 11, 2013
 air apa pon x ingat la mr peje punya
 neh pon mr peje punya dia kata bole la ahaha
 ni aqil punya !!! makan ninjago jerk
 tengok budak neh kusyuk jerk makan...dpt makanan mainan tolak tepi okey !
 tue hah budak mengada menangis2
share dgn arfa
ank bapak sungguh la kamu neh adik !
daddy yg pregnant ahaha


sabtu malam konon nk pegi makan ayam penyet
sbb terliur tengok gambo instagram mid
plus aqil cakap can we go jalan2 n eat only
no need to buy toys ...so ok la
tapi mr peje kata jum try sini
ahahaha mak oke jerk
tp bila makanan dah sampai x ok la
sbb x sedap sangat
n aku heran kenapa plak x der hot chocolate
nama kedai choclate
aku order air panas dia kasi air sejuk 
ker aku yg salah order ???
plus geram dengan aqil yg melalak2
nk beli ninjago yg sampai rege 150
ajer gileer nk beli 
macamkan terer main jew lego2 kecik2 tue
dah la x der brand
yg jual gerai2 dpn kedai mkn tue
bapak dia neh g beli juga yg murah sket la 
tp 70 hengget juga :P
dok la melalak juge sbb dia x nak yg tue
pastu bapak dia mcm tarik telinga 
tp bapak kata bkn tarik telinga
(bole percaya ker !!!)
mula la aku menitis air mata hukhuk
aku dah cakap jgn marah or apa2 anak 
aku sorang jerk marah or pukul x per
sambil makan sambil lap air mata
dah mcam gaduh laki bini laks
aqil neh la spoil mood betul 
semakin kronik penyakit nak beli mainan
stress tau !
pastu kitaorg biar jerk dia nangis sampai tertido
kalau org tengok mesti org cakap apa la mak bapak dia neh
biar jerk anak menangis
or kedekot sgt la mak pak dia neh anak nak mainan x nk belikan
or anak menangis mak bapak sedap jerk makan 
ahahaha banyak sangat ...org x paham mmg ckp camtue
semalam pg makan kat SR giant pon dia buat hal
last2 aku beli gaks la plastesin yg 13.90 sekotak
adoila dah x tau nk buat camne
x kuo umh bosan
dah kuar camneh la jadinya asik nk mainan2
STRESSS !!!

3 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

mkn kt umah je pasni
takpun piknik kt padang
hehehe

miDguRL said...

hahaha sib org x nmpk ko menitik2 airmata mse mkn, klu x mesti dorg pk wahh bini die t'haru laki bg mkn sedap2 kahkah...

adoi la aqil, nx time kite mkn2 kt tmn jerk r nk? ;)

yuyuy akley said...

Hihihi.. Cian anna.. Biar je anna dia nangis.. Kalo nangis dpt nangis dpt nanti dia pun tau kalo nangis mesti dpt.. Ktorg pun selalu biar je nangis terlalak terlolol.. Hihi ms blk kmpung asben dlu zidane pnh nangis nk apa ntah.. Pujuk xmo so wat tatau je mkn.. Smpai de macio azim ckp laaaa rileks je makpak dia mkn tenang je mcm xde pa pe jdk.. Mcm x dgr je.. Hahahahha eh pnjang plak komen dh jd entry plak heh..

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review