Sunday, April 21, 2013

♥ Bege bakar abg burn ♥

Posted by annapeje at Sunday, April 21, 2013
Bila tengok2 fb mula la terliur-liur ahahaha lepastu dekat jerk kan kat tanjung village food court sunway giza... So cakap ngan mr peje nak makan meatball jerk dinner ari apa ekk lupa ahaha.... Sebelom makan ada org request nak makan ice cream ... Ok jew bole tumpang sekaki hehehe tp budak br tue punya la lembab sampai cair ice cream tue tggu dia potong pisang adoila grrrr!!! Dah. Makan ice cream kitaorng jalan kaki pg foodcourt .... Sonok gaks terasa mcm masa pg makan kat bukit bintang yang ada live band ... Nasib baik bawak stroller budak kecik dah tertido ahahaha siap g camyland beli kipas hehe ... Bagi aku sdp la meatball dia siap order onion ring n wedges tuk aqil ...beger x rasa lagi la nampak mcm sdp ...tp siyes meatball dia sdp x der rasa kuat daging ... Gravy pon sdp ala2 mcm ikea hehe ... Dah kenyang perot kita ronda2 kl ahaha bwk dorang pusing2 tgk klcc... Tp hampes la dorang ajk balik ...aqil siap ckp dia dah penah tgk klcc ahahha ... Ok la bapak mari balik ... Org ajk tgk pemandangan kl waktu malam jew :p



0 love aqil&arfa:

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review