Monday, May 13, 2013

♥ happy birthday dad ♥

Posted by annapeje at Monday, May 13, 2013
ok siap2 mari pg sambut2 Nampak siapa yg paling teruja
oh ya Allah sedap weh  lamb grill
x tipu ahahaha siap mkn guna tangan ahaha
choc brownies manisss potong kaki weh
birthday boy siap pakai tag nama dah mcm staff ahaha
suh ceom bkn makan adehhh
mr peje mkn ribs ...pitam katanya nk habiskan
minyak2 muka dah Nampak tua gila ahahaha
neh aqil tangkap sendiri ..happy face katanya :P
 posing la mcm mana korang suka
nganga semuaaa ...yg kecik pon sama
Nampak anak saper neh gasak janji duk diam2
 
 
semalam kan besday our Hero
hehehe
so celebrate la sempena dgn mother's day
tp x dapat apa2 pon ahaha
aqil kata later I give present :P
memandangkan besday boy keje
so kita sambut waktu petang2 lepas abes keje
so kire dinner party la sangatkannn
tepat pukul 12
bawak adiah keluar
sesiap belikan mr peje wallet jerk
seperti design yg dia mintak ahahaha
aqil x tido lg ok
bapak dia dah nk tido2 dah masa tue
dalam bilik ngan adik
ajk aqil nanyi lagu besday kat daddy
n bgtau today daddy birthday
ahahhaa gila teruja muka
mcm dia plak yg dpt besday present
tp sob sob sob sedih
bkn sbb x dpt adiah
sbb rupanya diskaun 30% tue kene inform awal
if nk guna kad pinch n salt wakaka
eh I dapat voucher zalora 50rm dr TGI hehe
sempena hari ibu
dekat keek ada upload video mr peje bg ucapan
dengan staff tgi nyanyikan besday song kat dia
ahahhaa malu2 kambing tros kahkah
to mr peje yg saya sayangi selalu
kasih sayang saya tetap seperti dulu
kalau kurang pon sbb kene bahagi2
dengan dua lil boipren yg kamu hadiahkan kepada saya
so jangan nk merungut
wpon hakikatnyer saya yg kekurangan kasih sayang
sebab dlu abang kecik2 merampas kasih sayang
now si adik plak x der kompromi langsung
saya doakan anda menjadi ketua keluarga yg soleh dan lebih beriman kepada Allah
moga awak juga menyangi kami sepenuh hati
wpon mmg awak sayangkan kami
moga awak Berjaya dalam kerjaya supaya dapat memberikan kami mcm2 lg ahahha
semoga Allah sentiasa memberikan kesihatan yg sempurna
dan marilah kita bersama2 membesarkan putera2 kita yg adakala
membuatkan kita bertukar menjadi tarzan
tp mereka adalah nyawa kita
jadi kita tahan jerk la ahahaha
akhir kata moga awak Berjaya didunia dan akhirat
x bole nk sayang kamu ketat2 sbb tangan saya x sampai
so sayang kamu erat2 jerk la kot... ker rapat2 :))

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

ala beb
sori xsempat surveykan wallet ko nak
seyes aku lupa huhuhu
serba salah dah ni
ampunnnnnnnnnn

ape pun hepi bestday to mrPeje
pasni leh jadi staff fridays hehehe
moga panjang umur
murah rezeki
bagi duit berkepuk2
supaya wife anda bole jadi suri rumah

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review