Sunday, June 30, 2013

Menyoping rayer !

Posted by annapeje at Sunday, June 30, 2013


Ada yang cakap huiii awalnya !!!!
Ahahaha rasa nyer ada lagi awal kot.... Neh pon nasib mak aya nak jahit baju kurung ... n OMAR ALI TMN TUn tue mmg terima lagi upah menjahit....i jahit baju kurung jerk so x kuasa nk g OA mahal sgt hehehe mr peje jerk sbb dia x der size nk beli yg dah siap huhu .... Nasib la umh dekat dgn tempat membeli belah .... Kuar rumah pon smlm lambat ... Pg gulatis dlu beli kain mak 2 pasang hehehe sbb murah ko ahahah gosok2 mata kejap .... Kahkah.... Pastu pg taman tun .... Dabel A dorang beli yg dah siap jew ... Tp punya la besilat nk pakaikan arfa baju sampai muntah2 nangis.... Adoiii stros tau....tue la td kat umh x nak tdo .... Tp arfa neh mmg dia x suka nk test2 baju ker kasut ker .... Ntah apa kene pon x tau la anak mr peje neh pelik2...dah setel semua pg OU plak nk cari baju tee n short ... Dah la pening kepala carik COTTON ON x jumpa2 kecik sgt pon tulisan adehhhh tanya pak guard pon dia tatau ahahaha dah la asik turun naik turun naik lift.... Yang sorg dah bezanji dah nak mainan adoila .... Kitaorng neh laki bini sedaya upaya x nak marah hahaha .....aqil neh mcm biasa la dari umah dok bejanji beikrar bagai x nak beli mainan ... Sampai sana hambikau mengalir2 air mata .... Masuk isetan nak beli kat situ ... Nampak toy r us dia nak ... Pening la tue.... Mak bapak dia pening dia x tau ...tengah lepak2 kat TGI perasan yati wassap bgtau nampak kita ...sumpah x nampak sbb dah la x larat ngan kerenah bebudak lagi ahahha ... Makan pon cuit2 mr peje punya xlalu nk order dah....itu la salah satu knaper soping awal ...kalau bulan puasa sok kesabaran lg nipis dr kulit bawang ahahaha...org lain maybe ok ... Tp bg kitaorang laki bini neh ya ampun biarla awal .. Nnti puasa dah la kurang tenaga pastu memarah anak buat kurang pahala ajew...paham2 la time tue ramai nk soping ... Mana dgn nk bebuka puasa lagi....tapi maybe soping juga la ahahha sbb kasut x beli lg :P .... Takat kasut ok la kan hehe.... Sbb kita dah plan ngan seeu nk bebuka sama ahahha lan x hinggat ... Siap dah sembang2 ngan peje nk bebuka kat luo ... Pastu g terjah2 buffet ramadhan ahahaha ... Ala skali jer sebulan nk merasa kihkih

2 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

ahahaha btul2.. ni pun tgh ganti pose ni.. kesabaran mmg nipis dr kulit bawang muahaha.. garang sgguh mak skang ni nak.. hehehe.. ehh btul la kasut raya x bli lg ni..

Nurhayati said...

cotton on kids kat old wing depan toysRUs. aku nampak ko kat guess kids. xsempat nak panggil, tgh huru hara ngan aliah. wat perangai.. mcm xbiasa je anak wat havockan hahaha.. aku xmenyoping raya lagi. rasa cm xbeli sgt pakai ape ada je. beli baju kurung cm bazir, bukan keje pun. takat sehari dua nak pakai tu pun kejap je haha xraya pun slalu soping gak. :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review