Thursday, June 6, 2013

♥ terbang ke Arab plak ♥

Posted by annapeje at Thursday, June 06, 2013
 Orange jus & strawberi jus ...sdp tau sbb fresh n pekat
 Lamb kebab...knaper tekak rasa mcm kurang sdp dr haritue
 roti
 Fahsa...ini sedap giler...hampir nk buat keje giler oder lagi satu ahaha
 chicken mandy manda arfa punya
muka kekenyangan hihi

dah kepenatan berjimba2 di theme park
mari berjimbakan perut yg kelaparan
terutama perut mr peje yg x mkn lunch lg ahaha kesian
sbb dia keje pg tue
so dia skip lunch so bole blk awal sejam
pastu perut arfa ngamuk2 dah kat times square 
ahahaha
mr peje yg decide nk pg mkn sini
sbb dia kata aritue aku ajk dia mkn kat sini lg
syukur Alhamdulillah hehe
mr peje diet ke apa mkn roti jerk
maybe perot dah penuh angin ahaha
aritue mkn x sempat nk rasa Fahsa
smlm mkn OMG sdp wehh
nyesal oder kebab huhu
rasa dia mcm apa ekk nk kata kari bkn
daging yg ada kuah sket2 ada cili hijau potong2
mr peje makan laju2 x nak share roti ngan bini dia ahaha
arfa plak mintak kebab
pastu kasi ayam x mo
ahahha adik ko pandai mkn kambing yerk
neh gara2 pregnantkan adik la mummy suka mkn kambing 
mbekkkkk ahahha
aqil mcm biasa x nak mkn
bg alasan sakit mulut la sakit gg la ngantok la
haihhh bkn bole dipaksa lantakan situ
mr peje kusayang nanti bawak i makan Fahsa lagi yerk
i mengidam ahaha

2 love aqil&arfa:

LadyHas said...

jauhnye terbang jjcm

Zuraidah Butang said...

wahhh terliur makan nc arab..byk kan nasik die..hehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review