Thursday, July 25, 2013

♥ dabel A ♥

Posted by annapeje at Thursday, July 25, 2013
 pak imam tgh susun sejadah ahaha
daddy jum anto sek tahfiz bole buat aset akhirat
n bimbing mummy daddy hehe
tepaksa la solat kat depan sbb budak kecik neh
kang x nampak dpn mata dia mula gelabah mengobak
cer kalo daddy dia adaaaaa
sket pon x heran ..siap demer 2 beradik neh memerap dlm bilik
sbb teman daddy tido ...cehhh
 ini budak kecik sangat la notty
kuat buli abang no satu
abang tgh men ipad dia ketuk abg pakai racing car la
dia pukul2 la...dia tarik2 la kaki abang dia
kalo kita marah or tego
puting ajaib kat mulut tue otometik dia lempor kat muka
ahahha garang tau !
siapa nk buat menantu cepat angkat tangan wakaka
hahaha ini kalau tgh baik konon mesra manja la sangat
dua beradik neh kan suka belakon drama swasta
contoh la abg marah dia sbb dia rebut ipad or buli abang dia
sentap nangis
pastu bila abang dia pujuk 
tros la bepelukkan dua beradik manja2
meluattttttttttt ahahaha
abang aqil pon kalau adik buli
dia ngadu kat kita
cth bila kita pura2 marah adik dia
mula la dia jerit balik
siap ckp
eeiii mummy neh !!! arfa still small dont scold him not good !!!
konon la sayang adik la sangat
tp aku doa biarlah dorang mesra sampai bila2
 insyaAllah amin
arineh aqil x sekolah
sbb batuk yg teruk sampai muntah2 adik pon sama batuk
neh la akibatnyer makan ice cream ari2'
neh tgh x sihat dok promise2
dah la suh buat cake ice cream kitkat
ari2 dok layan utube ahahha
ala aqil small da pieces la 
pejam mata jerk nanti mummy buat ahaha
lupa nk tunjuk video tue kat awal ashari
sbb aritue dia nk buat kek kitkat m&m kat scha al yahya ahaha
eh tp bulan dpn jerk our besday ahaha

2 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

Amboi siap teman daddy tido ahahah.. Len kali dia baling puting tu amik sorok tros.. Padan muka.. Hahahaha

Nurhayati said...

eii mummy ni!!! not good okeh. uit bahagianya kalau anak
2 aku nk berkepit ngan daddy mcm anak ko. senang lenang idup haha

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review