Thursday, August 1, 2013

Berbuka 21

Posted by annapeje at Thursday, August 01, 2013

Bertiga jerk la lagi sorang makan pon x nak sok main jeww sampai grrr
 Pasangan romantik 1 hehehe
Pasangan romantik 2



Wif kayla super duper cute wohooo nk baby girl plzzz hahaha marissa pon dah gemuk mcm acu kihkih
Mil , me n my biras 
Amboi arfa tersenyum lebar gitu... Hensemkan ank i hehehe
 Hoi la anak buah dah ank dara tggi plak makcu dia yg ketot haha

Selasa haritu sil ajk berbuka kat cafe dia 
Kat Bukit Kiara Equestrian Country Resort
So we all on jerk la mkn free kan kahkah
Again mcm bekumpul la semua adik beradik peje kecuali angah
Kat bukit kiara neh buffet dia best juga
Ada sushi , gerai goreng2 cempedak keropok lekor ,cucur 
Ada gerai grill , nasi lemak , nasi beriani,
Gerai ais kacang , teh tarik , bihun sup laksa , sotong kangkung ,
Yong tau foo, apa lagi ekk buah2 tempatan
Dasat siap ada durian ko ahahhaa pening kepala otak i
So apa lagi hantam makan kambing bakar huhu sdp
Mr peje makan paling sket ahaha
Sbb duk sblh pool ... Pastu meja kitaorg jauh dr tempat mkn
Arfa plak asik nk bekepit .... So dia kata penat mkn pon x lalu
Paling best tgk anak2 along semua kuat makan
Dari yg kecik sampai besar 
Untung kalo bawak dorg g buffet
Kalo bwk aqil jerk rugi ahahha arfa pon mlm tue mkn sket
Sebok tgk abang dia main ngan kazen2 
Sampai insiden dahi terkoyak :p

5 love aqil&arfa:

Has said...

berbuka tepi pool ke? kalu has bwk ery dtg sini..ada x aman nk berbuka..dia nk main air je nnt :D

yuyuy akley said...

Cunnya gegirl dua org tu.. Apak dorang omputih ke pe tu? Mcm anak mat saleh.. Arfa aqil pun hensem!

annapeje said...

ahahaha x aman gaks tp sbb mil n bil ada lega la sket ahaha tp ada yg koyak dahi ahaha

ahahha bkn yuy bapak dorang pakistan sabah kihkih campo laks kakak peje putih melepak hehe

Nurhayati said...

uit cantik tudungggggg

annapeje said...

Bli on9 kat vanillarose hehe

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review