Thursday, August 29, 2013

MCD with kiddos

Posted by annapeje at Thursday, August 29, 2013
2 budak comel
aaaa ariq x nak begambo ahaha
tengok tue sorang posing mcm robot
sorg mcm princess gitue
sorang lg mcm model
sorang paling debob x tengok camera ahahhaa

kesian gambo neh nak upload gaks
sbb neh aqil yg ambikkan ahahha
sementara daddy sampai kasi dabel A makan dlu
Sambil2 drive tgk ada org upload status kat twitt Cakap nak lepak mcd hehehe Laju2 balas ckp nk join Sbb mr peje blk lewat Pastu lama x lpk dgn yati n kiddos Hahaha yati x laju sangat aku drive Paling laju 110 jew Dlu jew tibai 140 :p Tp now dah insaf ahahaha Nanti kita lepak lagi Yer la situ jerk strategik Dkt rumah Playground free n bersih Sng parking hehe Ada zara n aliah seronok sket dorg bekwn Aku pon x risau dorg kne buli ke apa Haha maklomla anak2 aku pemalu :p Ariq pon memalu haha Arineh aku mc kne CB X berani nk lpk kang sakit2 perot Neh pon rasa nk demam jew huhu Sbb dah 6 kali jumpa en tan Air dh kurang dlm bdn adoiiila

4 love aqil&arfa:

Cik Puan Rara said...

amboi~ dh pandai mkn mekdi ye.hehehe.salam kenal =)

Nurhayati said...

anak2 kita baik dan behave
tau malu nak mintak org makan hahahaha
nasib kita takde anak 4thn kan.

yuyuy akley said...

Uiii 140 drive? Gila anna ni hahaha.. Insap bila dh jadik mak budak eh

annapeje said...

Cik puan rara... Semua dah makan ahahaha

Yati...itu ler pasal addoi la ahahha ko dah balik aku lpk jauh2 dr meja bonda dia wakaka

Yuy.... Kihkih yer la opis jauh slalu mls bgn pg wakakka

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review