Sunday, August 25, 2013

Triffle

Posted by annapeje at Sunday, August 25, 2013

Kek lapis
Kastard
Nata de coco
                 
Jelly manggo
Lama ok x buat huhu So sbbkan opis ada buat potluck Jd mari menggigihkan diri membuat ahahaha First kek nipis sgt :p Act ok jerk kek tebal2 nanti muak Second kastard x jd hokey huwaaaa X fluffy mcm mr peje eh! Ahahahha Sampai nk hanbgit la Tp jgn risau sbb jelly n Nata d covo kita banyak2 Licinnnnnn Mr fluffy cakap sdppppp Ahahhaha Sory yati dah lwt mlm buat Nanti kalo rajin aku buat lg Anta kat ko sebekas hehe Itu jew tata :p

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

arghh tak kira :p

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review