Wednesday, September 25, 2013

♥ dabel A ♥

Posted by annapeje at Wednesday, September 25, 2013
Alhamdulillah
akhir2 neh perasan aqil dah rajin buat homework
pastu lps buat homework cth la dia ada ejaan ari sekian2
kalau kita suh dia mengeja pastu bkn ejaan kat rumah
dia akan buat...x pon dia sendiri lps siap homework
dia akan cari kertas kosong pastu dia tulis sendiri
so dia punya spelling mmg improve la
dulu asik dapat kosong wakakakka
now dia bole bangga sbb dpt betul semua
aritue teacher sara pon ada sms bgtau aqil improve
sket dr pelajaran n perangai
tp pg sekolah tiap pagi mmg daddy dia la hantar ahaha
seronok rasanya bila dia rajin mcm tue kan
so kita pon x perlu la nk menyinga ahahhaa
tulisan dia act cantik n kemas
mcm tulisan daddy dia 
tp kalo dia mls tue ahhaha
aku slalu ckp kat mr peje x per la dia nk tulis camne
sbb dia baru 5 tahun kesian sbb kita nk paksa2
dia tulis cantik2 wpon kat sekolah mmg cikgu akan 
padam semua if dia tulis buruk2 ahahha
arfa plak dia pandai mengira tau
neh berkat naik tangga hari2 ahahha
contoh la kita ckp 21 dia akan ckp 22 ahahha
wpon bunyi pelat2 
tp dia akan tau sampai 30
sbb dlu dia akan tau 1 -10 jerk
nanti free2 kita hapdet keek n video dia ahahha
dah la skrg buat perangai pelik2
smlm dlm sejarah nk naik motor ngan daddy
mengamuk2 dlm kereta adoila
neh sbb nk dpt adik la neh kot ahahhaa

1 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

good boy aqil. ko jgn menyinga sgt dlm perut tu ada baby. kang kuar asik nak marah je budak tu hahaha.. pasni triple A plak yahooo

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review