Monday, October 21, 2013

♥ Deli Cafe & Bakery KD ♥

Posted by annapeje at Monday, October 21, 2013
 superbb !!! sini teh tarik dia kurang manis x mcm kedai mamak
 arfa nomei x mkn pon roti tue
 abang aqil n spidey bread
 chicken 4 mr peje tp mushroom sauce dia x sdp ahaha
 curry laksa huhu best
 kopok lekor from tgganu
spegetti bolognese letak chili flake dah mcm sambal belacan ahaha

mengandung neh tekak mcm2 sket kan ahaha
sabtu lepas mr peje keje plak pagi sabtu tue
sbb dia tinggal motor kat rumah mak dia
so pepg tue kene la antar dia pg rumah mil
kita suh jln kaki excercise dia x nak ahahha ( kejam x )
then ckp ngan dia nk pg b'fast kat deli
dia kata x leh nk join sbb dah lambat hahaha sape suh bgn lambat
so pg la 3 beranak...nk ajk yati pon mcm eh ank dia dah bangun ker
heheheh
so decide pg 4 beranak + campo baby dlm perot :P
tekak tetiber nk mkn roti bakar + telur setengah masak
aqil mkn roti ...arfa diet kot x nk mkn
ari jumaat tue lps keje ajk mr peje dinner situ
sbb teringgin nk mkn curry laksa 
sblm tue tapau bihun goreng kat situ 
sementara tunggu tue tengok2 la org yg makan kat situ
hehehe ...lepas neh nk try bihun sup plak
suka beli kat situ sbb if request x pedas so mmg x pedas
kalau beli kat gerai abe dkt mcd tue
alamat bebudak tue x leh mkn la kepedasan
mr peje mkn chicken chop
tp gravy dia mmg x sdp langsung
maybe kalau tapau pastu buat sos sendiri sedap ahaha
lunch sabtu tue masak spegetti sbb senang
n nk habiskan sos preggo yg ada balance
sdp upenyer buat bolognese dgn daging cincang
dlu pakai daging beger konon lg sdp huhu
 

2 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

arfa mcm anak mat salleh.. aqil lee mcm anak cino.. janji ensem!

annapeje said...

yuy...tue la cina slalu tanya aqil anak cina ker x ahahha arfa mat salleh celop jew :P

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review