Monday, October 14, 2013

♥ happy birthday ♥

Posted by annapeje at Monday, October 14, 2013
 kek minnion
 permainan pas bola...aqil awal2 dah tekeluar carta ahaha
 ethan n daddy..mummy dia friendly sangat :D
 happy birthday ethan :D

aqil n shen wen ...amboi daddy plak happy ahaha

semalam aqil ada jemputan besday dr classmate dia
kat mcd KD jew
sblm tue dia dah ckp nk beli adiah
adiah dia sendiri decide nk beli apa
dia ckp nk belikan buku dinasour untuk ethan
amboiii pandai utk kawan pilih buku
diri sendiri pilih mainan :P
so smlm g merasmikan kedai buku kat camyland
best la buku2 dia best2 gaks n x mahal sangat
lupa plak nk snap pic :P
aqil pilih encyclopedia dinasour book 
then baru gerak pg mcd
nasib dia x pau apa2 ahahha legaaaaa
masa sampai mcd ramai dah sampai
n dorang tgh mkn
aku mcm segan2 sket sbb x biasakan
nk plak semua cina :P
dlm class aqil melayu ada dlm bp org jew
nik ferdad n nur widad tp dorang x dtg pon
nasib la mak besday boy ramah 
dah la ngan budak kecik neh dok mengamuk
arfa lately neh len macam tau
aku rasa sbb adik dia coming soon nk keluar ahahha
pg dah start meangis time anta umh maktok :P
kat umh dia bos ...abang asik kene beralah jew
suka mengamuk x tentu pasal 
ya Allah mmg stress nk handle
mmg sangat len mcm tau
masa kat mcd pon dia dok marah abg dia
sbb berebut toys siap dia campak mainan kat cermin mcd
arfa2 ....len mcm sungguh :P
 

2 love aqil&arfa:

Nurhayati said...

cantik bday kek ethan tu. mmg skang tgh hot ngan minnionkan. dulu perangai aliah cmtu la. tau nanti kurang dpt perhatian bila dpt adik. sabo n layan je la karenah dia huhu

annapeje said...

yati...yups musim minionkan ahahha ...aku mmg layan bapak dia yg x sabo walhal 24 jam manje ngan bapak :P

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review