Tuesday, October 1, 2013

♥ makanan ♥

Posted by annapeje at Tuesday, October 01, 2013
 mlm td tekak rasa nk mkn meatball 
sbb mr peje ckp dia nk pg area giza byr bill
so suh dia tapaukan kat abg burn
tp bila dah mkn mcm x sdp sangat
nk mkn meatball ikea ngan chicken wing bole x ahahha
 ada wedges skali neh sedap la licin ahaha
pastu sblm tue twit ngan has dia kata dia masak meggi pecah telur
tros gulp2 telan air liur
mr peje blk tros tanya dia nanti kalau lapar tolong masakkan bole x?
sbb kalo masak sendiri x sdp ahahha
tp itu tinggal kenangan sbb perot dah kenyang
mata pon melayu tros tetido 
siap ckp kat mr peje ...dia jaga dorang ekk nk tdo neh bateri dah x dah x der
ahahhaha
aku rasa sbb dah tua2 peknen mmg letih habis huhuhu
sbb tdo awal 4.30 dah bgn tros iron baju n buat bfast sbb perot dah lapar hehehe
bancuh horlick sambil menggoreng meatloaf n telur
sory aya x sempat nk masak lebih
nanti rajin aku bwk sandwich telur yerk
sbb td masak tuk peje skali
ada yg kata wow rajin masak anak pompuan neh
aminnnnnn !!!
ahahha dlu pon peknen aqil rajin
siap buat kek , muffin , tart telur , brownies, donut
ahahhaha
neh sbb dah bole bau2 n dah kuat
aritue 4 bulan merana hokey
nk mkn pon paksa sbb nanti lapar
hazab dah hilang jd marilah meraikan dgn makanan
sampai naik 3 kg sebulan huhu

2 love aqil&arfa:

yuyuy akley said...

arrghhhh x kira.. anak pompan gak! hahahhaa meatball ikea lg sedap.. hurmmm meleleh dh ni..

annapeje said...

ahahha aminnn....

 

my world Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review